Т и Д Инженеринг: „Търсим иновативни начини за подобряване на проектирането и развитието на енергийната инфраструктура“

24.11.2021 г.3 мин.

Инженеринговата компания залага на съвременна електроника, интелигентно събиране на данни и внедряването на „умни“ мрежи

Доказаната българска компания Т и Д Инженеринг е специализирана в широко разнообразие от инженерингови дейности в областта на енергетиката, електротехниката и електрониката. Основна задача на компанията е да предложи на клиентите си продукт, отговарящ на техните изисквания, изцяло подчинен на международните стандарти и норми, при това на разумна цена. „Разполагаме с иновативни индивидуални системи за контрол на железопътни гари, производствени процеси, системи за наблюдение на слънчеви и вятърни паркове. Стремим се изпълняваните от нас дейности винаги да се осъществяват качествено и в срок, с високо ниво на прецизност и коректност“, коментираха за Инженер.bg от дружеството.

Индивидуалните решения за контрол, които предлага Т и Д Инженеринг, осигуряват: 

  • Възможност за визуализация на състоянието на системата и параметрите в реално време;
  • Контрол на системата на местно и дистанционно ниво;
  • Възможност за настройка на параметри и режими на работа;
  • Визуализация на данни в графичен вид както в реално време, така и от архив;
  • Възможност за разработване на персонализирани функционалности според изискванията на клиента;
  • Предаване на данни към по-високо ниво. 

Фирмата разполага с доказан екип от висококвалифицирани специалисти в сферата на научно-техническите, консултантските и инженеринговите услуги. Персоналът на ТиД Инженеринг е разпределен в няколко направления – проектиране, поддръжка, пуск в експлоатация, автоматизация и производство.

„За да постигнем нашите цели, ние работим в тясно партньорство с клиентите ни, като предоставяме нашия дългогодишен опит в инженеринга и електрониката на техните оперативни предизвикателства. На базата на техническите ресурси, с които разполагаме, ние търсим иновативни начини за подобряване на проектирането и развитието на енергийната инфраструктура чрез най-съвременна електроника, интелигентно събиране на данни и внедряване на „умни“ мрежи. Реализираме тези иновативни решения с помощта на нашите екипи за проектиране, производство, пуск в експлоатация, тестване и поддръжка“, разказаха още от компанията. 

Източник на снимковия материал: ТиД Инженеринг

Тагове: енергетика, инженеринг, Т и Д Инженеринг

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Т и Д Инженеринг ЕООД
https://www.tid-engineering.bg/index/index#