Енерджи-Ка – експерт с дългогодишни традиции в проектирането и изпълнението на електро, ВиК и ОВК сградни инсталации

05.11.2020 г.3 мин.

Като представител на италианската група Каральо в България, Енерджи-Ка има дългогодишни традиции и опит в проектирането и изграждането на всички електрически инсталации и цялото оборудване, необходимо за разпределение на електрическата енергия „до ключ”, както и за изграждане на съвременни и ефективни ОВК системи, ВиК инсталации, противопожарни и пожароизвестителни системи. „С цел да удовлетворим изискванията и нуждите на нашите клиенти, предлагаме проектиране на всички сградни инсталации. Заедно с партньорите ни намираме най-доброто решение, което отговаря на техните желания и очаквания. Стремейки се винаги да сме в крак с иновациите, предлагаме на клиентите ни решения, които дават сигурност и осигуряват функционалност“, коментираха за Инженер.bg от фирма Енерджи-Ка.

Инсталации и съоръжения по част „Електро“

Фирма Енерджи-Ка проектира и изгражда осветителни инсталации за индустриални предприятия, офис сгради, търговски центрове, хотели, магазини и жилищни сгради, както и взривозащитени осветителни тела, улично и парково осветление. Също така, разработва проекти за взривобезопасно електрооборудване, предназначено за употреба в потенциално експлозивна среда, инсталации за управление на машини, системи за автоматизация на процесите, включително автоматизация на електрически централи и подстанции с изграждане и монтаж на електрически табла по спецификация, електроразпределение на малки и средни мощности, кабелни линии, системи за мониторинг на язовири, кабелни трасета, кабели и шинопроводи и др.

ОВК, ВиК и противопожарни инсталации

„Разполагаме с екип от експерти с богат опит в проектирането, доставката и монтажа на VRF (Variable Refrigerant Flow) системи, сплит и мултисплит системи, водоохлаждащи агрегати, инверторни термопомпи, вентилаторни конвектори, проектиране, доставка и монтаж на климатични камери и вентилатори. Освен това, имаме възможност да предложим проектиране, доставка и монтаж на котли, термопомпи, горелки, отоплителни тела, тръби и фитинги, соларни системи и газово оборудване“, споделиха от фирма Енерджи Ка.

По отношение на ВиК и противопожарните инсталации, фирмата предлага проектиране, доставка и монтаж на тръби и фитинги, бойлери, помпи, WC смесители и сифони, обработка на вода, канализация, водосточни системи, спринклерна инсталация, противопожарни касети и водни завеси.

Източник на снимковия материал: Енерджи-Ка

Тагове: ВиК, електротехника, Енерджи-Ка, ОВК, пожароизвестяване

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Енерджи-Ка ЕООД
http://www.energy-ka.net