Ейч Ай Инженеринг: Генератори на газ и пропан-бутан на Green Power – екологичната алтернатива на дизеловите генератори

08.12.2020 г.4 мин.

Green Power Systems е млада и динамична италианска компания, успяла да се утвърди като лидер в проектирането и производството на дизел генератори. „Green Power е на едно от първите места като реализирани изделия както на италианския, така и на международния пазар благодарение на своите силни предимства. Сред тях са високо качество, надеждни характеристики, следпродажбено обслужване и глобална дилърска мрежа, информираха за Инженер.bg от фирма Ейч Ай Инженеринг, която предлага генераторните агрегати на Green Power в България.

Компанията предлага и широка гама генератори с двигатели на природен газ или втечнен газ пропан-бутан от 25 kVA до 440 kVA. Те се отличават с ниски експлоатационни разходи, силно намалени вредни емисии, по-ниско ниво на шум в сравнение с дизеловите двигатели и по-висока гъвкавост на местоположението на генератора.

„Най-важният приоритет за Green Power е непрекъснатото усъвършенстване на продуктите и услугите. Компанията постига това чрез използването на иновативни технологии и благодарение на екипа си от професионалисти, които създават тясна връзка между потребителите и компанията“, допълниха от водещата българска инженерингова и търговска компания.

Горивата като природен газ и втечнен пропан-бутан са лесно достъпни. Тяхно основно предимство е слабото въздействие върху околната среда и високият енергиен и калориен коефициент. Те са запалими, но не са токсични. „Природният газ и втечненият пропан-бутан са едни от най-чистите енергийни източници, тъй като не замърсяват почвата, водата и подпочвените води. Благодарение на ниското съдържание на сяра в тях и пълното им изгаряне с малки остатъчни количества, те допринасят за намаляване на въздействието върху околната среда, способствайки за по-добро качество на въздуха и намаляване на вредните емисии“, поясниха от HI Инженеринг. Отсъствието на прах, сажди и тежки метали по време на изгарянето също води до значително намаляване на разходите за поддръжка на съоръженията.

Предимства на генераторите LPG на Green Power:

  • По-ниски разходи. С изграждането на газопреносна мрежа за природен газ и в съответствие с настоящите тарифи, потребители могат да спестят до около 70% от разходите в сравнение с дизеловите генератори, като само при двигателите на природен газ тази икономия е от порядъка на 50%;
  • Екологичност. По-ниски емисии на вредни парникови газове;
  • Ниски нива на шум. По-безшумни в сравнение с дизеловите генератори;
  • Висока гъвкавост. Генераторите могат да бъдат разположени навсякъде, където е удобно за потребителя.

Със своя доказан опит и дългогодишни традиции, Ейч Ай Инженеринг може да реши всяко предизвикателство, свързано с доставянето на електроенергия. Компанията предоставя широка гама от специализирани генератори под наем на водещи производители – с осветителни тела, заваръчни, шумозаглушени, преносими и др. Вижте повече ТУК

Източник на снимковия материал: Ейч Ай Инженеринг, Green Power, freepik.com

Тагове: генератори, Ейч Ай Инженеринг, екология, електрозахранване, енергетика

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ейч Ай Инженеринг ООД
http://www.hiengineering-bg.com/