За своите партньори Елпром Хеви Индъстрис осигурява решения за стъпални регулатори с високо качество и конкурентна цена

03.08.2022 г.5 мин.

С комбинация от традиции и нови технологии, доказаната компания не спира своето развитие. Станете част от екипа ѝ!

Колкото и добре да е направено едно изделие или машина, неизбежно настъпва момент, в който то достига предела на своите експлоатационни възможности. Тук възниква необходимостта да бъде направена замяната му с ново оборудване, с което производственият процес да продължи безпрепятствено към постигането на по-добри резултати. От не по-малко значение са и финансовите измерения – на каква цена ще се закупи това ново оборудване. Оптимално съотношение между цена и качество предлага Елпром Хеви Индъстрис със своите ретрофит решения за подмяна на остарели и излизащи от експлоатация стъпални регулатори. Дружеството с опит от над 70 години е световен лидер в производството както на стъпални регулатори, така и на трансформатори, а днес ще Ви разкажем за услугите, които компанията предоставя с грижа за своите партньори.

Към днешна дата голям брой трансформатори продължават да използват стъпални регулатори от предишни серии на Елпром Хеви Индъстрис (познати също с предишното наименование на компанията – Хюндай Хеви Индъстрис), като например RS2, RS3, RS4 и др. Те се използват вече в течение на повече от 40-50 години без да се наблюдават проблеми. Независимо от това, голяма част от тези регулатори са достигнали края на експлоатационния си живот и е нужно да бъдат заменени“, разказаха пред Инженер.bg от българското дружество. За да окаже помощ в тази посока, Елпром Хеви Индъстрис предлага възможност за замяна на старите регулатори с нови, както с вакуумни дъгогасителни камери, така и с дъгогасене в масло. По този начин дружеството отговаря на нуждите на редица компании от модернизация на използваното от тях оборудване.

Стъпалните регулатори от най-разпространените серии RS9 и RSV9 са специално проектирани за лесна замяна на по-старите модели, без да се изискват промени по казана или аксесоарите на трансформатора. Съвременните стъпални регулатори на Елпром Хеви Индъстрис осигуряват пълна съвместимост със своите стари предшественици по отношение на техническите характеристики, на електрическата схема на моторното задвижване, на разположението на задвижващите валове, тръбните връзки и други, както и по отношение монтажните размери на стъпалния регулатор. В зависимост от вида на регулатора е възможен монтаж на място с минимален период на прекъсване работата на трансформатора.

Стъпалните регулатори, произвеждани от нас, могат да осигурят пълна съвместимост с нашите стари стъпални регулатори“, разясниха от дружеството.

С решението за модернизация от Елпром Хеви Индъстрис, всеки клиент на компанията ще получи:

  • Стъпален регулатор, който може да бъде инсталиран без нужда от корекции по трансформатора;
  • Добре познатата проста и здрава конструкция;
  • Всички предимства на доказаната конвенционална или вакуумна технология на Елпром Хеви Индъстрис;
  • Бърза и лесна поддръжка;
  • Намалено време за поддръжка;
  • Период без поддръжка до 300 000 операции с RSV 9;
  • Конкурентни цени в съчетание с първокласна техническа поддръжка;
  • Бърза и лесна подмяна.

Всичко това е възможно поради качеството на нашите стъпални регулатори“, посочиха от дружеството и допълниха: „С нашия над 70-годишен опит в производството на стъпални регулатори, ние доставяме продукция на повече от 80 държави по света, включително постсъветските държави, Европа, Близкия изток, както и Северна и Южна Америка“.

Елпром Хеви Индъстрис се стреми да бъде надежден партньор и предпочитан избор в енергийния сектор с предлаганите инженерни решения и висококачествени продукти. Наред с непрекъснатото подобряване на качеството на своята продукция, компанията се ангажира с дейности, свързани с повишаване на трудовата безопасност, осигуряване на здравословни условия на работа и опазване на околната среда. Тя е фокусирана, също така, върху предоставяне на възможности за развитие на своите служители и осигуряване на адекватни програми за обучение, които да изграждат необходимите професионални и ръководни умения.

Ако се интересувате от възможностите за стаж и професионална реализация, които Елпром Хеви Индъстрис предлага, повече за компанията бихте могли да откриете в нейния микросайт в Инженерингова борса на Борса.bg.

Източник на снимковия материал: Елпром Хеви Индъстрис

Тагове: HR, Елпром Хеви Индъстрис, енергетика, кариера, производство, стъпални регулатори

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Елпром Хеви Индъстрис АД (Хюндай Хеви Индъстрис Ко. България)
https://www.hhi-co.bg/bg