Schneider Electric разширява обхвата на серията Easy UPS 3L, за да улесни непрекъснатостта на бизнес процесите

14.04.2021 г.4 мин.

Schneider Electric обяви, че разширява обхвата на гамата Easy UPS 3L от 250 kVA до 600 kVA, като добавя 3-фазни непрекъсваеми токозахранващи устройства с мощност от 250, 300 и 400 kVA за външни батерии. Серията Easy UPS 3L опростява и оптимизира конфигурирането и обслужването като осигурява висока достъпност и предвидимост в средни и големи предприятия и е подходяща за приложение в леката промишленост. „С компактните си размери, възможността за работа в паралел и отличните електрически спецификации, Easy UPS 3L предпазва критичното оборудване от широк диапазон повреди, причинени от прекъсване на електрозахранването или пренапрежение“, съобщиха за Инженер.bg от Шнайдер Електрик България.

Устройството има до 96% ефективност и предсказуемост на разходите за експлоатация и може да работи в широк обхват от работно напрежение на батериите, поддържайки различни конфигурации. Предлага се с пълен набор от опции и аксесоари, които улесняват интеграцията му в различните приложения. 

„С разширяване на обхвата на Easy UPS 3L Schneider Electric продължава да посреща нуждите на пазара, предлагайки лесни, надеждни и конкурентни решения, които дават приоритет на ефективността, гъвкавостта, предсказуемостта и надеждността за съвременните свързани бизнеси. Устройството е лесно за конфигуриране, инсталиране, експлоатация и обслужване“, изтъкна г-н Мустафа Демиркол, глобален вицепрезидент, ръководещ оферирането и маркетинга на 3-фазни UPS устройства в Schneider Electric.

„Благодарение на изключителното съчетание от конкурентни спецификации, солидния, гъвкав и устойчив на повреди дизайн, който увеличава надеждността, и оптимизираните размери, спестяващи ценно пространство, Easy UPS 3L е оптималният избор за лесно постигане на непрекъсваемост на бизнес процесите и за оптимизация на инвестициите“, поясниха от Шнайдер Електрик България. 

Клиентите могат да се възползват от глобалното обслужване на Schneider с широка мрежа от локални сервизни специалисти, които предоставят пълен набор от услуги през целия жизнен цикъл на Easy UPS 3L. Включената услуга за инсталиране гарантира, че Easy UPS 3L е правилно и безопасно конфигуриран за ефективна работа, надеждност, безопасност и спокойствие.

Освен всичко, посочено дотук, Easy UPS 3L предлага устойчивост срещу тежки експлоатационни условия, благодарение на платки, защитени с предпазно покритие, сменяем филтър за прах, единен фактор на мощност и добра защита от претоварване. Също така устройството е с гъвкава архитектура за работа в паралел за резервираност или повишен капацитет. „Можете да инсталирате до 5 устройства паралелно, за да постигнете по-голям капацитет, или 5+1 устройства за по-голяма сигурност. Ако някой захранващ блок спре да функционира, натоварването ще продължи да се поддържа от останалите блокове, при условие че е под капацитета на функциониращите захранващи блокове в системата“, споделиха в заключение от Шнайдер Електрик България. 

Източник на снимковия материал: Шнайдер Електрик България

Тагове: Schneider Electric, UPS, електротехника, Шнайдер Електрик България