ЧЕЗ България търси талантливи млади хора с интереси в сферата на енергетиката

16.05.2019 г.3 мин.

„Нашата стажантска програма е целогодишна, което дава възможност на студентите да следват своята натовареност в усвояването на учебния материал. Съвсем скоро предстои да обявим и старта на нашата стипендиантска програма, насочена специално към студенти, изучаващи технически специалности”, обявиха пред екипа на Инженер.bg от ЧЕЗ България по време на кариерното изложение „Стажове”, което се проведе в Технически университет – София. Какво още споделиха от българското енергийно дружество ще ви разкажем в следващите редове.

 


ЧЕЗ Академия е една уникална инициатива на енергийното дружество, която предоставя възможност на студентите да се запознаят с възможно най-много аспекти от работата и дейността на ЧЕЗ България. „Срещаме студентите с представители на различни звена от нашата структура, за да добият представа за действителната работа в нашите структури“, заявиха от компанията.

 

Новост при ЧЕЗ България е система за дистанционно отчитане на електромери, която демонстрираха на своя щанд по време на изложението. „Тя е дистанционна и позволява един човек да отчете например, 200 хиляди електромера. Системата е налична за ниско и средно напрежение и значително улеснява работата ни. Ето защо търсим млади специалисти и стажанти, чиято дейност ще е свързана с нея”, допълниха от ЧЕЗ.

 


Освен ЧЕЗ Академията, дружеството поддържа целогодишна стажантска програма, насочена към студенти и млади специалисти. Тя е с продължителност от минимум 1 месец, като всеки сам избира колко време да продължи. Стажантите работят на пълен работен ден, 4 дни в седмицата, на трудов договор.

 

„Опитваме се да привличаме все повече млади хора. Необходими са ни млади специалисти с интерес и амбиции за развитие в сферата на електроенергетиката”, коментираха от енергийното дружество.

 

През май се провеждат и интервютата с бъдещите стажантите, които се провеждат под формата на разговор, за да стане ясно от какво се интересува всеки един участник. А в какво ще се изразява стипендиантската инициатива на ЧЕЗ България предстои да научим скоро.

 

Повече информация за ЧЕЗ България ЕАД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЧЕЗ България ЕАД
http://www.cez.bg/