Програма за безплатни Solid Edge лицензи за стартъпи от Солтех дава шанс на фирми да навлязат бързо на индустриалния пазар

15.10.2020 г.4 мин.

Ако сте новостартираща инженерингова или производствена компания, упражняваща дейността си в България, която е на по-малко от 3 години и с приходи под 1 млн. долара (около 1 671 000 лв*), не пропускайте да се възползвате от новата програма за стартъпи на фирма Солтех и Siemens Digital Industries Software! Чрез нея ще получите безплатни Solid Edge CAD и CAM лицензи за целия си инженерен екип, изцяло освободени от такси и финансови задължения.

„Като стартираща фирма, разбираме, че се нуждаете Вашите продукти и услуги да достигнат до пазара по най-бързия начин. Със Solid Edge CAD и CAM можете да реализирате идеите си. А с Програма Solid Edge за стартъпи на Siemens Digital Industries Software ще започнете безплатно“, информираха за Инженер.bg от Солтех. „Програмата предлага най-разширения Premium пакет от CAD и CAM софтуерни инструменти на Solid Edge, с които всяко стартиращо предприятие може ефективно и пълноценно да проектира изделия и да управлява машини с ЦПУ. Нещо повече – одобрените кандидати получават толкова на брой лицензи, колкото са им необходими“, обясниха още от водещата компания.

Програмата за стартиращи бизнеси включва:

  • Безплатно кандидатстване;
  • Една година Solid Edge Premium;
  • Отделна инсталация за всеки инженер;
  • Достъп до ресурсите за обучение на Solid Edge;
  • Пълно съдействие и подкрепата на общност от продуктови експерти.

Решенията Solid Edge са лесни и интуитивни за работа софтуерни инструменти, които покриват  пълния спектър от процеси по продуктова разработка – от CAD проектиране, визуализации и симулации, до производство, управление на данните и мн. др.


„От Siemens предоставят учебни материали, ангажирана общност и уникална технология, с която проектирате всичко, което и както желаете“, посочиха от Солтех. „Софтуерните решения, които включва разширеният пакет на Solid Edge за нови фирми, са: Model Based Definition, Advanced Simulation, P&ID Design, Piping Design, Wiring Design, Harness Design, Simcenter FLOEFD for Solid Edge, CAM Pro 3-Axis Milling, 3D Publishing“, уточниха още от Солтех.

За да кандидатствате по програмата е необходимо да отговаряте на следните условия:

  • Да сте инженерингова или производствена компания;
  • Да сте регистрирана търговска фирма на по-малко от 3 години;
  • Да имате стартов капитал по-малко от 1 милион долара (около 1 671 000 лв*);
  • Да имате по-малко от 1 милион долара годишен приход (около 1 671 000 лв*);
  • Да сте регистрирани като юридическо лице и да упражняват дейността си в България.

 

В случай, че отговаряте на тези изисквания, можете да кандидатствате безплатно още днес от ТУК! За повече подробности относно програмата, не се колебайте да се свържете със специалистите от Солтех на тел.: 032/500 425 или на e-mail: sales@soltec.bg.

*Спрямо курса на българския лев към щатския долар, валидни за 15 октомври 2020 г.

Източник на снимковия материал: Солтех, Siemens Digital Industries Software

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Солтех ЕООД
http://www.soltec.bg/