Нова визия и още по-богато портфолио представи Ритбул по време на Техническия панаир в Пловдив

23.10.2017 г.5 мин.

С напълно обновена визия, мащабни изложбени площи и многобройни нови продукти премина участието на Ритбул на тазгодишния Международен технически панаир в Пловдив. Утвърдената българска компания не пропусна и този път да зарадва клиентите си с богато продуктово портфолио и нови предложения в различни направления. На внушителния щанд на фирмата посетителите имаха възможност да се запознаят с LED осветление на Ledvance, бранд на Osram, както и с иновативни продукти за ел. инсталации от ETI и WAGO. Ново при ръчните инструменти пък бяха стягите за дърво и стомана на Bessey, както и серията продукти със специална защита срещу падане на Knipex.„Тази година за удобство на нашите клиенти представяме продуктите си от всички направления на една обща изложбена площ, без да ги разделяме на различни щандове, както бе при предишното ни участие. Имаме удоволствието в рамките на Пловдивския панаир да представим редица новости и още по-богата продуктова гама“, коментира г-жа Мария Божкова, управител на Ритбул.


Част от портфолиото на българската компания са висококачествените продукти на словенския производител ETI. “Сред решенията за електроапаратура, които ETI предоставя, е гама от иновативни дефектнотокови защити (ДТЗ). На вниманието на нашите посетители изложихме прекъсвачи и  ДТЗ, комбинирани в общ корпус с минимизирани габарити“, разясниха от компанията. Друго предложение от словенския производител бе ДТЗ със светлинен индикатор, който визуализира дали повредата е от човешка намеса или е възникнало късо съединение в инсталацията.

 

„85% от пожарите в сгради възникват от наличието на волтова дъга. Затова за нас е важно да акцентираме върху апаратурата за нейното откриване, също произведена от ETI. Такъв тип апаратура вече е заложена като стандарт в САЩ, Швеция и редица други държави“, разказаха още от Ритбул.Акценти в продуктовото представяне на WAGO пък бяха два куфара – един за маркиращи принтери и един за свързващи клеми, чрез които потребителите практично и бързо могат да транспортират оборудването си. „Куфарът за клеми е изключително удобен за използване, тъй разполага с отделения за всеки вид и размер клема, така че те да не се размесват при пренос. Освен че улеснява работата, подредбата на клемите намалява и възможността за грешки“, поясниха от българското дружество.


Обичайно за техническите изложения, най-атрактивни, особено за мъжката аудитория, се оказаха ръчните инструменти. Ритбул не изневери на традициите си и показа първокласни инструменти на световни марки. Новост в продуктовия асортимент на компанията бяха стягите за дърво и стомана на Bessey. “Компанията е лидер в производството на стомана. На това се дължи и високото качество на продуктите“, поясниха от Ритбул.Внимание на щанда привличаше и най-новата серия ръчни инструменти на Knipex – ергономични и със защита срещу изпускане, те осигуряват безопасна и ефективна работа. В серията са включени и специални въжета, каишки и карабини за закачане на инструментите.2017 г. бе поредната за Ритбул, белязана от успешно участие на Международния технически панаир в Пловдив, а ние от Инженер.bg нямаме търпение да видим какво ще подготвят от компанията за клиентите си следващата година.


Информация за фирма Ритбул ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУКИзточник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ритбул ЕООД
http://www.rittbul.bg/

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ETI Elektroelement
http://www.etigroup.eu/