КМТ Сервиз: Обновена гама захранващи блокове за изпитвателни стендове и лаборатории LABKON P на Gossen Metrawatt

22.02.2021 г.3 мин.

Компютърно управляемите захранващи блокове от серията LABKON P (LABoratory KONstanter) осигуряват на потребителите постояннотоково захранване с ръчно и дистанционно управление за лабораторни и тестови системи. Те се характеризират с надеждна конструкция, удобно управление, висока прецизност и минимално ниво на излъчвани смущения. „Компанията Gossen Metrawatt разшири съществуващото си продуктово портфолио с два нови модела LABKON P със захранващо напрежение до 20 V. Сега блоковете с номинална мощност от 500 W и 800 W генерират максимални токове съответно 25 A и 40 A“, съобщиха за Инженер.bg от доказаната българска търговска и инженерингова фирма КМТ Сервиз, която предлага тестовото оборудване на Gossen Metrawatt в България.

„Предвид големия брой приложения за 12 V бордови захранвания и необходимостта от по-високи стойности на тока в този диапазон на напрежението, ние разширихме нашето портфолио KONSTANTER, добавяйки два нови модела LABKON P“, коментира г-н Андреас Щолберг, продуктов мениджър в Gossen Metrawatt.

Всички устройства LABKON P се характеризират с добри динамични характеристики по отношение на промяна в зададените стойности и внезапни отклонения в натоварването. Непрекъснатото стабилно подаване на номиналното напрежение може да бъде възпроизведено по всяко време благодарение на цифровизацията на зададените стойности. Потребителите имат възможността да запазват в паметта индивидуални конфигурации на устройствата и да ги извикват, когато е необходимо. Това спестява време за настройка на оборудването при повтарящи се тестови задачи. В допълнение към стандартния комуникационен порт RS232, опционално се предлагат USB и GPIB (IEEE-488) интерфейси. Наборът от SCPI команди позволява безпроблемна интеграция в автоматизирани системи за провеждане на тестове.

start_header_izytronic

„Серията LABKON P включва захранващи блокове KONSTANTER с номинална мощност от 500 W и 800 W. Тези захранвания осигуряват изходни напрежения между 20 V и 120 V и токове до 40 A, като по този начин покриват широк спектър от приложения за изпитвателни стендове и лабораторно оборудване“, поясниха още от КМТ Сервиз.

Източник на снимковия материал: КМТ Сервиз, Gossen Metrawatt

Тагове: енергетика, захранващи блокове, КМТ Сервиз

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

КМТ Сервиз ЕООД
https://kmtservice.bg/