В тринадесетото издание на Стажантската програма на ЧЕЗ България се включиха младежи от цяла Западна България

12.10.2021 г.3 мин.

ЧЕЗ България успешно реализира поредната си инициатива в подкрепа на професионалното развитие на младежите у нас. В края на септември т.г. се проведе закриването на тазгодишното тринадесето издание на Стажантската програма на компанията. Събитието се проведе онлайн и в него се включиха стажанти, взели участие в образователната програма и в инициативите към нея.

„По време на събитието, г-жа Евгения Накова, директор „Човешки ресурси“ на ЧЕЗ България, отправи поздрави към младежите за мотивацията, която са проявили към предизвикателствата на стажа. Ръководителят на отдел „Развитие на човешките ресурси“ – Ралица Янева, разказа повече за историята зад образователните инициативи, постиженията до момента, както и разкри какво предстои занапред“, научи Инженер.bg от HR екипа на ЧЕЗ България.

В рамките на събитието бе представена и обобщена статистика за обратната връзка от страна на участниците в програмата. Д-р инж. Величко Атанасов, главен инженер по методическо ръководство и обучение, запозна присъстващите с новостите в електроразпределителните мрежи. На участниците в стажа бяха връчени сертификати за успешното им завършване.

Стажантската програма на ЧЕЗ България стартира на 22 юли т.г. и в нея се включиха над 30 участници от цялата лицензионна територия на енергийната компания.

Актуалните обяви за работа и стаж в ЧЕЗ България, както и информация за новини и събития, свързани с дружеството, ще откриете в нашата Инженерна борса!

ЧЕЗ България е сред най-активните партньори на техническото образование у нас. Дружеството непрекъснато развива портфолиото си от разнообразни проекти и конкурси, чиято цел е да подпомага кариерното ориентиране и развитието на уменията на учениците и студентите. Инициативите на ЧЕЗ България се провеждат през цялата година и са утвърдили във времето своята добавена стойност за младите специалисти.

Освен ценен източник на практически опит и знания, образователните проекти на енергийното дружество са пряк път път към последващото професионално развитие на младите хора като част от екипа от над 3500 специалисти на ЧЕЗ България.

Източник на снимковия материал: ЧЕЗ България, freepik.com

Тагове: енергетика, кариера, образование, обучение, стаж, ЧЕЗ България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЧЕЗ България ЕАД
http://www.cez.bg/