Елпром Хеви Индъстрис демонстрира авангардни разработки на международния електроенергиен панаир SIEF & PGK 2023 в Сеул

27.01.2024 г.5 мин.

Елпром Хеви Индъстрис предлага на служителите си възможността да бъдат част от динамичен и иновативен екип, където могат да допринесат за авангардни проекти в подкрепяща работна среда. Станете част от екипа на компанията сега!

Сеул, столицата на Южна Корея, известна като оживен технологичен и иновационен център, е домакин на престижния международен панаир в сферата на електроенергетиката Seoul International Electric Fair & Power Generation Korea | SIEF & PGK). Неговото най-ново издание се проведе през последното тримесечие на 2023 г. Организирано под патронажа на Министерството на търговията, промишлеността и енергетиката на Южна Корея, това събитие е сред най-значимите в страната и региона, привличайки множество местни и международни изложители, както и хиляди посетители. Сред компаниите изложители през миналата година бе и доказаният български производител Елпром Хеви Индъстрис. Как се представиха специалистите от българското дружество по време на мащабното събитие, вижте в следващите редове.

Елпром Хеви Индъстрис, световно признат лидер в разработката и производството на силови трансформатори и стъпални регулатори, взе участва в SIEF & PGK 2023, създавайки нови контакти с международната общност в енергийния и електротехническия сектор. С богата история, обхващаща няколко десетилетия, българската компания е в челните редици на иноваторите, предоставяйки най-съвременни решения в отговор на динамичните нужди на индустрията.

По време на събитието представителите на екипа на Елпром Хеви Индъстрис представиха както най-новите си решения, така и богатата си продуктова гама. „Отдадеността ни към напредъка на технологиите и удовлетворяването на непрекъснато нарастващите изисквания на индустрията бяха илюстрирани чрез най-новата ни разработка RSV 22 – трифазен (SF6) стъпален регулатор под товар (OLTC) с газова изолация. Той е специално проектиран за мрежата на KEPCO* и се основава на вече утвърдените ни стъпални регулатори RSV9 и RS21, но включва и авангардни дизайнерски решения“, коментираха пред Инженер.bg специалистите от Елпром Хеви Индъстрис.

„Участието ни на Seoul International Electric Fair & Power Generation Korea 2023 бе много повече от това да покажем нашите изделия. Това бе възможност за компанията ни да затвърди нашата позиция на лидер в индустрията. Доказани сме благодарение на нашите ангажименти към качеството, иновациите и удовлетвореността на клиентите и имаме ключова пазарна роля в секторите на електричеството, електроенергията и комуналните услуги в световен мащаб“, допълниха те.

Благодарение на Международния специализиран панаир в Сеул Елпром Хеви Индъстрис представи RSV 22 и имаше възможността да свърже с лидери в индустрията, експерти и ентусиасти в областта. Като един от най-големите форуми в световен мащаб, SIEF предостави среда за фирми и физически лица да демонстрират най-новите си продукти и услуги. Сеул е и дом на някои от най-иновативните компании и изследователски центрове в света и присъстващите имаха възможност не само да се включат в динамичната атмосфера на панаира, но и да разгледат оживения град и неговите безбройни атракции.

„SIEF е възможност да погледнем към бъдещето на електрическата индустрия. Професионалисти от цял свят се събраха на събитието, създавайки разнообразна среда за сътрудничество, за обмен на идеи и изследване на авангардни теории и технологични постижения“, допълниха още експертите от българското дружество.

Ако се интересувате от възможностите за стаж и професионална реализация, които Елпром Хеви Индъстрис предлага, повече информация за компанията и свободните работни места, бихте могли да откриете в нейния нейния микросайт в Борса.bg.

*KEPCO – Korea Electric Power Corporation (Корейска електрическа корпорация)

Източник на снимковия материал: Елпром Хеви Индъстрис

Тагове: HR, Елпром Хеви Индъстрис, енергетика, кариера, производство

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Елпром Хеви Индъстрис АД
https://www.elpromgroup.com/bg