ГоПроджект – Вашият надежден партньор в областта на измервателните и процесните технологии

09.03.2020 г.3 мин.


Разнообразието от теглоизмервателна техника и технологии за индустрията е огромно, но малко са компаниите, които произвеждат  едновременно иновативни, висококачествени, надеждни и ефективни решения. Такъв е доказаният глобален пазарен лидер Schenck Process със своя надежден партньор за българската промишленост – фирма ГоПроджект.


 

ГоПроджект е дружество, развиващо дейност в сферата на професионалния инженеринг, теглоизмерването и автоматизацията на индустриалните процеси. Компанията е оторизиран представител и дистрибутор за България на фирма Schenck Process Europe (Германия), Schenck Process (Великобритания) и Schenck Process  (Чехия), специализирани в производството на индустриални електронни везни и дозиращи системи.


 

Сред обширното портфолио от продукти, които ГоПроджект предлага на българския пазар, са теглоизмервателни системи, вибрационни питатели, сита и сепаратори, системи за прахоулавяне и филтриране на въздух, решения за механично транспортиране на материали, системи за пневматичен транспорт, решения за автоматизация и диагностика, системи за алтернативни горива, системи за електростатични филтри (ЕSP), измервателна електроника, софтуерни решения и др. Те имат широк кръг от приложения в най-различни индустриални сектори като химическа промишленост, минна индустрия, металургия, енергетика и комунални услуги, хранително-вкусова промишленост, земеделие и аграрна индустрия, фармацевтична промишленост, транспорт и др.

 


Компанията предоставя още професионални консултации, внедряване на предлаганото оборудване, ремонт, доставка на резервни части, гаранционен и следгаранционен сервиз и обучение на персонала.

 

ГоПроджект разполага с екип от доказани и висококвалифицирани специалисти с богат професионален опит в областта на инженеринга, измервателните технологии и автоматизацията на производството.

 

„Нашата мисия е да следваме динамиката на пазара, поддържайки лоялна конкуренция и бизнес етика“, съобщиха за Инженер.bg от ГоПроджект. „Целта ни е да се развиваме и да бъдем надежден, сигурен и доверен партньор за нашите клиенти, предлагайки бързо, коректно и компетентно обслужване, внедряване на иновативни продукти, бърза доставка и конкурентни цени“, посочиха още специалистите.


 

Повече информация за ГоПроджект ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: ГоПроджект

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ГоПроджект ЕООД / GoProject
https://goproject-bg.com/