Ейч Ай Инженеринг: „При реализацията на нашите проекти се доверяваме на дизелови генератори Green Power“

02.11.2020 г.4 мин.

През последните няколко години италианската компания Green Power, специализирана в производството на съвременни дизелови генераторни агрегати, укрепва все повече водещите си позиции на европейските пазари. „Сред основните предпоставки за увеличеното търсене на генератори Green Power са производствените процеси, отговарящи и на най-строгите международни стандарти за качество, както и високата надеждност на изделията. Затова ние залагаме на тях при изпълнението на многобройните ни проекти – от генераторни инсталации за аварийно захранване на еднофамилни жилища и вили до индустриални генераторни системи за непрекъсната работа“, информираха за Инженер.bg от фирма Ейч Ай Инженеринг, която предлага генераторни агрегати на Green Power в България.

Генераторите от портфолиото на Green Power покриват широк диапазон от модели както като стандартно оборудване при производството на електроенергия, така и на оборудване със специално предназначение в диапазона от 650 kVA до 1125 kVA. „Дизеловите генератори Green Power намират приложение като успешно работеща основна или резервна система за автономно захранване в различни области. Сред тях са строителни площадки, селскостопански предприятия, малък и среден бизнес до промишлено производство, включително големи предприятия, където дизел генераторното оборудване на италианската марка се комбинира в единна генераторна система за постигане на висока мощност“, допълниха от HI Инженеринг. В същото време основният акцент в дизайна на всеки нов модел на Green Power е върху осигуряването на надеждността и дългия експлоатационен живот, дори в най-екстремните условия.

Потребители могат да изберат подходящите генератори Green Power сред няколко десетки модела професионално оборудване за полуиндустриална и индустриална употреба в мощностния диапазон от 10 до 1125 kVA. „Агрегатите на Green Power осигуряват висококачествено производство на енергия, като за тях са използвани дизелови двигатели на водещи производители като Perkins, Volvo, Kohler, Iveco, Deutz, Doosan и MTU. Благодарение на внимателния подход при избора на доставчици на основните компоненти, възли и агрегати, генераторите на Green Power могат успешно да работят с горива и масла на всички производители и при всякакви температури на външния въздух, без това да намалява експлоатационния им живот“, коментираха от Ейч Ай Инженеринг.

Друга характерна специфика на генераторите Green Power за полуиндустриална и индустриална употреба е ефективната система за охлаждане, която им осигурява надеждна работа денонощно при целогодишен работен режим. Спирането им се налага само за поддръжка, осигурявайки пълна енергийна сигурност на съоръжения от различни нива и предназначение.

„Нашите реализирани проекти включват от аварийно захранване на фамилна къща с дизелов генератор GP14000SH/KW и електрическа мощност 12 kW, дизел генератор и АВР табло за GP 176 S/I с мощност 176 kVA/140 kW, предназначен за аварийно захранване на логистична складова база, до доставката за нуждите на наш клиент на 24 трифазни дизел генератори с мощност 22 kVA /17.6 kW за постоянен режим на работа“, коментираха в заключение от Ейч Ай Инженеринг.

Източник на снимковия материал: Ейч Ай Инженеринг, Green Power

Тагове: Green Power, генератори, Ейч Ай Инженеринг, електрозахранване

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ейч Ай Инженеринг ООД
http://www.hiengineering-bg.com/