WAGO представи иновации в областта на енергетиката и автоматизацията на Хановерски индустриален панаир

01.06.2017 г.3 мин.

In Romanian.


WAGO Kontakttechnik, водещ производител на решения за електротехника, електроника, сградна и индустриална автоматизация, представи своите нови продукти и решения по време на най-големия индустриален панаир в Европа – Hannover Messe. Голям интерес сред акцентите предизвика новият M-Bus Master модул, позволяващ директното свързване на до 40 M-Bus устройства за отчитане на данни за потребление и енергия. „Модулът значително опростява инсталацията и настройката и премахва необходимостта от използването на допълнителни устройства за преобразуване. Ширината от едва 12 mm също така спестява и пространство на монтажната шина“, разказаха от ТП ВАГО Контакттехник.

 

Хановерският панаир, който през 2017 г. се проведе между 24 и 28 април в едноимения немски град, е един от най-мащабните индустриални форуми в света. На изложението компанията WAGO обяви пазарния дебют и на нов модул за енергиен мениджмънт на трифазни електрически системи. Той позволява да се записват AC и DC токове с големина до 20 000 A чрез външни съпротивления, вместо с традиционни токови трансформатори.

 

 

„Новите 3-фазни захранвания от серията Epsitron Eco DC 24V, с номинални токове 20А и 40А, осигуряват надеждно захранване на електрически системи и машини. Устройствата са снабдени с добре познатата система Push-in CAGE CLAMP, използвана в серия 221“, споделиха от ТП ВАГО Контакттехник за поредния продуктов акцент на изложението.

 

 

В рамките на техническия форум, немското дружество демонстрира също и иновативно решение за маркиране с термотрансферен принтер smartPRINTER. Устройството е допълнено с модул за автоматично рязане на маркировки, спестяващ време при принтирането. Гостите на панаира имаха възможност да се запознаят и с новите самозалепващи маркировки на WAGO за кабелни канали и табла.

 

 

Повече информация за ТП ВАГО Контакттехник ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: ТП ВАГО Контакттехник

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg