ЧЕЗ България с разнообразни кариерни възможности. Какви са те ще разберете на изложението „Дни на кариерата“

07.10.2019 г.4 мин.


ЧЕЗ България е сред компаниите, активно подкрепящи професионалното развитие на младите хора, предоставяйки им редица възможности за старт на тяхната кариера. С всички тях екипът на фирмата ще запознае студентите, които посетят предстоящото събитие „Дни на кариерата“ на 15 и 16 октомври в Технически университет – София (ТУ-София). „Вярваме, че професионалният път на бъдещите инженери трябва да бъде белязан с уверено начало, за да се превърнат те в успешни специалисти. Затова всяка година отваряме вратите си за студенти, които са избрали енергетиката за сфера на работа“, заявиха за Инженер.bg от компанията.


 

ЧЕЗ България развива целогодишна стажантска програма, насочена към студенти, обучаващи се в технически направления, а графикът ѝ е съобразен с академичните им занятия. Под ръководството на наставник те работят по реални проекти и задачи“, допълниха от енергийното дружество.

 

В края на септември завърши лятното стажантско училище, което традиционно стартира през юни, а участие в него взеха 50 младежи. Инициативата се проведе в няколко етапа, по време на които стажантите се запознаха с основната апаратура и с дейността на ЧЕЗ България, развиха своите умения, като дори участваха в създаването на дивертор – устройство за опазване на птиците, живеещи в близост до електропреносната мрежа.

 

Не липсваха и други интригуващи прояви за участниците в лятната програма на ЧЕЗ – те станаха свидетели на изкачване на електрически стълб с кънки, включиха се в доброволческа инициатива и др.


 

Във финалната част младите специалисти проявиха творчество в изготвянето на презентации, в които изразиха впечатленията си от преминатия стаж. Специални гости на събитието бе част от мениджърите на ЧЕЗ България, които връчиха сертификати на стажантите“, разказаха още от фирмата. А завършилите стажа си младежи могат да получат и шанс за работа в компаниите на електрическото дружество.

Ако всичко това звучи вълнуващо за вас, посетете предстоящото издание на „Дни на кариерата“, за да научите повече за всички възможности за стаж в ЧЕЗ България. От екипа на компанията ще разберете и кои са вакантните работни позиции в момента.

ЧЕЗ България е една от първите компании у нас, която подкрепя дуалното обучение. С участието си в проекта ДОМИНО, тя предоставя шанс на учениците да съчетават занятията си в училище с практически занимания, което помага за кариерното им ориентиране, както и за развитие на работни навици и умения.

 

Повече информация за ЧЕЗ България ЕАД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!
Източник на снимковия материал: ЧЕЗ БългарияИнженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЧЕЗ България ЕАД
http://www.cez.bg/