Филкаб: С програмата „mySchneider Награди“ интериорните дизайнери могат да спечелят вълнуващи подаръци

21.01.2021 г.3 мин.

Вие сте интериорен дизайнер и винаги търсите най-добрите, най-впечатляващите решения за своите клиенти? А знаете ли, че вече можете да печелите от това? „Schneider Electric разработи специална програма за лоялност за интериорни дизайнери. По този начин ще разчитате на разнообразни и стилни решения за своите проекти с продуктите на компанията, която ще предложи прекрасен детайл, за да завършите помещението по-най добрия начин. Освен това, с „mySchneider Награди“ получавате точки и печелите вълнуващи подаръци“, съобщиха за Инженер.bg от Филкаб, официален партньор в лоялната програма на Schneider Electric.

С всеки закупен продукт от партньори на програмата автоматично събирате точки за Вашите подаръци. Чрез програмата за лоялни клиенти mySchneider Награди ще получавате и информация за актуални промоции, новини, събития и нови продукти на Schneider Electric. 

„Ние сме партньор в програмата „mySchneider Награди“. Пазарувайте от нас, за да спечелите вълнуващи подаръци“, поясниха от водещата българска търговска, инженерингова и производствена фирма Филкаб.

Влезте в mySchneider Награди – програмата за лоялни професионалисти на Шнайдер Електрик България ЕООД. Регистрирайте се и спечелете за Вас и Вашите клиенти. 

Schneider Electric е лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домове, сгради, центрове за данни, инфраструктура и индустрия. С присъствие в над 100 държави, компанията е неоспорим лидер в областта на управлението на мощности средно и ниско напрежение, енергийната сигурност и системите за автоматизация. Със стремежа към иновации, разнообразие и устойчивост, тя гарантира, достъпна електроенергия (Life Is On) навсякъде, за всеки и по всяко време.

„Освен всичко това от Schneider Electric знаят, че интериорният дизайнер обича да вижда всеки детайл перфектен. Затова предлага пъстра гама от продукти, с които да нанесете перфектен щрих за всеки свой проект. Регистрирай се още сега, а ние ще Ви предоставим постоянни наличности и богат избор на продукти от Schneider Electric“, допълниха в заключение от Филкаб. 

Източник на снимковия материал: Филкаб, Schneider Electric

Тагове: Schneider Electric, енергетика, интериорен дизайн, промоция, Филкаб

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Филкаб АД
http://www.filkab.com/main/bg/