Монди Стамболийски приветства млади специалисти в производството си с вълнуваща стажантска програма

28.02.2023 г.4 мин.

Монди Стамболийски е компания с богата история, която съвсем наскоро отбеляза 70 години от старта на производството на хартия и целулоза у нас, и въпреки че обърна поглед назад, за да си спомни миналото, компанията не спира да гледа напред към бъдещето. От екипа на компанията се вълнуват от развитието на следващото поколение технически специалисти и отварят вратите си за млади таланти, в които виждат бъдещето на индустрията. В следващите редове компанията ще Ви представи своята стажантска програма, за която можете да научите повече в следващите редове.

Монди Стамболийски приветства ентусиазирани младежи, които имат желание да се развиват в международна компания с високи стандарти, предлагаща множество възможност за бъдещето им професионално развитие. Чрез платената стажантска програма на компанията, младите инженери и техници ще имат възможност да се запознаят на практика с бизнеса и да придобият ценни знания в областта на производството, енергетиката и икономиката от най-добрите професионалисти в бранша, докосвайки се до съвременни технологии и иновативни методи на работа.

„Присъединявайки се към екипа на Монди Стамболийски, в продължение на 2 месеца, младите специалисти ще работят във високотехнологична и дигитална работна среда. По този начин те ще изградят професионална увереност и самочувствие, разрешавайки предизвикателни казуси. Освен всичко това, те активно ще могат да допринесат за усилията ни за създаването на един по-добър свят“, коментираха пред Инженер.bg от Монди Стамболийски.

Програмата е предназначена за настоящи студенти, изучаващи инженерни дисциплини, с желание за развитие в индустриална среда. Кандидатите следва да притежават добро ниво на владеене на английски език, задълбочени теоретични познания по специалността, много добра компютърна грамотност, и не на последно място, мотивация за изграждане на нови знания и умения.

Стажантската програма е подходяща за студенти, изучаващи следните специалности:

 • Целулоза, хартия и опаковки;
 • Химично инженерство;
 • Професионално направление „Химически науки“;
 • Топлоенергетика;
 • Ядрена енергетика;
 • Топлотехника;
 • Електротехника;
 • Машиностроене и уредостроене;
 • Автоматика, информационна и управляваща техника;
 • Екология;
 • Технология на дървесината.

Кандидатствайте сега за платената стажантска програма, като изпратите автобиография на office.mondistambolijski@mondigroup.com.

Запознайте се с Монди Стамболийски

Като част от Mondi Group, Монди Стамболийски е сред водещите компании в производството на хартия и опаковки не само в България, но и на световно ниво. Дружеството предлага над 100 000 специално разработени иновативни решения, които отговарят на най-актуалните изисквания на клиентите и са устойчиви в екологичен план.

„В световен мащаб в Mondi Group работят около 26 000 служители в повече от 100 производствени единици в над 30 държави, а производственото предприятие в гр. Стамболийски е едно от дъщерните дружества на групата. С повече от 70 години опит в производството на целулоза и хартия, ние предоставяме възможности за млади специалисти и опитни професионалисти в различни инженерни направления, включително производство, безопасност при работа, логистика, снабдяване и др.“, допълниха още от Монди Стамболийски.

Ако искате да станете част от Монди Стамболийски, вижте актуалните работни и стажантски позиции в микросайта на компанията в Инженерна борса!

Източник на снимковия материал: Монди Стамболийски

Тагове: HR, кариера, Монди Стамболийски, производство, стаж

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Монди Стамболийски ЕАД
www.mondigroup.com