Креативност и нестандартни подходи за презентиране демонстрираха участниците в третия модул на ЧЕЗ Академия

26.02.2020 г.3 мин.

 

 

 Какви са правилата на ефективното презентиране? Кои качества са необходими за ползотворна работа в екип? Отговори на тези въпроси и други ценни съвети получиха студентите, които взеха участие в третия модул на ЧЕЗ Академия. „Решихме да провокираме креативността на младежите, като им поставихме задачата да представят кратка презентация на тема „Те“ – една от думите на 2019 г., според редица международни институти“, разказаха пред Инженер.bg от екипа на ЧЕЗ България.„Студентите се представиха отлично и демонстрираха творчески и нестандартни подходи при представянето на темата. Освен това се радваме, че се включиха активно и в последвалата дискусия“, разказаха от дружеството и допълниха, че освен специализираните умения, според тях е важно младите хора да усъвършенстват и своите личностни компетенции.


Инициативата на ЧЕЗ България се провежда за пета година и цели да срещне студенти с мениджърския екип и със служители на дружеството, които да представят дейностите на компаниите от енергийната група, както и да подпомогнат чрез своята експертиза кариерното им ориентиране.„Възможностите за младите хора продължават и непосредствено след финала на Академията, когато стартира и стажантската ни програма. Тя подпомага силния кариерен старт на студентите, обучаващи се както в технически, така и в хуманитарни специалности“, посочиха още от ЧЕЗ България.


Ако търсите компания, в която да приложите и развиете професионалните си умения, както и да станете част от реализирането на високотехнологични проекти в областта на енергетиката, то ЧЕЗ България е правилното място за Вас.


Посетете Борса.bg, за да откриете актуалните вакантни позиции за робота и стаж в дружеството.


Настоящото издание на ЧЕЗ Академия стартира през ноември 2019 г. и представи любопитни теми. „Запознахме участниците с иновативните и стратегическите инициативи на дружеството за 2020 г. Младежите научиха повече за смарт електромерите, както и за проектите AGA и Workforce, насочени към модернизирането на редица звена на ЧЕЗ България“, допълниха в заключение от енергийното дружество.


Повече информация за ЧЕЗ България ЕАД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ЧЕЗ България, pixabay.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЧЕЗ България ЕАД
http://www.cez.bg/