Трима инженери спечелиха подаръци от Facebook играта през август на Елма-М-Груп и Schneider Electric

31.08.2021 г.3 мин.

Сменяме още един лист от календара на 2021 г., а с него затваряме и нашата Facebook игра, която организирахме заедно с водещата търговска, инженерингова и производствена компания Елма-М-Груп. Не един, не двама, а цели трима са късметлиите, които спечелиха практични награди, специално осигурени от българската фирма – висококачествено лятно работно облекло на Schneider Electric и тениски. Кои са победителите и още любопитни данни от играта ще ви споделим в следващите редове. Вижте…

Играта се проведе в периода 13 август – 30 август 2021 г., а желаещите да участват трябваше да изпълнят няколко лесни условия – да харесат Facebook страницата на Инженер БГ - Инженерният портал на България и публикацията за играта. Те следваше и да отговорят вярно на въпроса в коментар под публикацията: Елма-М-Груп създаде специален сайт, посветен на продуктите и цялостните решения на Schneider Electric. Какъв е неговият web-адрес? и да тагнат свой приятел, който също имаше възможността да участва в надпреварата.  А, за да имат всички равен шанс за победа, специален жокер бе скрит в материала ТУК.

Голямата награда-мечта за всеки електроинженер – лятно работно облекло на Schneider Electric грабна г-жа Диана Нончева от гр. Гълъбово. Още двама късметлии ще получат тениска като утешителна награда. Това са г-н Юлиан Калчев от гр. Варна и г-жа Десислава Дянкова от гр. Сливен. Честито на всички! Наградите вече пътуват към победителите.

А за любителите на числата, с удоволствие споделяме любопитни данни от играта:

Тя е достигнала до 4694 души. Ангажираните са 1504. 948 човека са реагирали с коментар, харесване или споделяне. Играта е събрала  361 коментара общо, от които 323 са в публикацията, а останалите на споделени връзки. Играта е споделена 203 пъти без това да е задължително условие.

Благодарим на всички, които се включиха! Очаквайте съвсем скоро нова игра на нашата Фейсбук страница, с която ще ви пренесем във времето на древните СИНТИ (тракийско племе)! Последвайте ни, за да научите първи!

Сърдечно благодарим на целия екип на Елма-М-Груп, и по-специално на г-н Милен Колев и на г-жа Боряна Джунгурова за възможността да разиграем съвместна игра и за наградите, които осигуриха от компанията!

Източник на снимковия материал: freepik.com

Тагове: Schneider Electric, електротехника, Елма-М-Груп

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Елма-М-Груп АД
http://elma-bg.com/