Инженеринг ЕАД: Schneider Electric поднови лиценза ни за производство на комплектни разпределителни уредби SM6

05.08.2022 г.4 мин.

„След проведен ресертификационен одит, от Schneider Electric подновиха лиценза ни за производство на комплектни разпределителни уредби (КРУ) от серията SM6. Давността му вече е удължена с още 2 години“, съобщиха за Инженер.bg от Инженеринг ЕАД. Българската компания, освен с висококвалифициран персонал, разполага със съвременна техника и оборудване за развой и производството на КРУ. Те са главна предпоставка за високото качество и съвременните инженерингови решения, предоставяни от дружеството.

„Лицензът, който получихме от Schneider Electric, е официално признание за нивото на нашата дейност. То ни вдъхва самочувствие на сериозен и надежден партньор, който напълно удовлетворява изискванията на своите клиенти. Гордеем се с постигнатото от нашия екип“, споделиха още от компанията.

Инженеринг ЕАД стартира дейността си като отдел „Инженерингова дейност“ към Филкаб АД. През 2014 г., поради бързите си темпове на разрастване, се обособява като отделна фирма. Компанията разширява фокуса си и започва да се занимава с производство и цялостни инженерингови услуги. Материалната ѝ база включва цехове със съвременно оборудване и технологии, собствен транспорт и необходимата техника и машини за извършване на дейността. Българското дружество е лицензирано за производството на типово тествани табла  на  водещи европейски производители.

„Екипът ни от експерти се е специализирал в производството на комплектни разпределителни уредби (КРУ). Нашите усилия, постоянно високото качество и производствените ни възможности бяха официално признати от Schneider Electric през 2018 г., когато получихме лиценз за производство на КРУ от серията SM6“, разказаха от Инженеринг ЕАД.

Комплектните разпределителни уредби от ново поколение SM6 изцяло покриват изискванията на клиента за:

  • Безопасност – модулите КРУ SM6 се доставят с устойчивост на вътрешната дъга – A-FL/A-FLR (устойчивост от 3/4 страни). Вътрешната дъга се предлага във вариации на устойчивост 12.5 kА, 16 kА и 20 kА за 1 s. Погрешните манипулации се предотвратяват чрез вградените механични и електрически блокировки;
  • Надеждност – КРУ SM6 са фабрично тествани на 100%, което изключва необходимостта от изпитания на място;
  • Гъвкавост – проектирани да отговарят на клиентските нужди, модулите SM6 са лесно надградими. Те са подходящи за надграждане на съществуващи инсталации, като могат да се интегрират във вътрешнозаводски закрити подстанции;
  • Свързаност на устройствата – SC110 и TH110 са „умните“ компоненти, интегрирани в уредбите. Посредством тях се осигурява постоянна информация за състоянието на електрическите инсталации. Употребата на това оборудване оптимизира управлението на активите чрез навременна профилактика.

Директното производство на място в производствената база на Инженеринг ЕАД осигурява на компанията гъвкавост и възможност за удовлетворяване дори на най-смелите клиентски желания.

Източник на снимковия материал: Инженеринг ЕАД

Тагове: електротехника, енергетика, инженеринг, производство

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Инженеринг ЕАД
filkab-eng.com