Как се работи с ентусиазъм и отдаденост в условия на пандемия научиха участниците в шестия модул на ЧЕЗ Академия

01.06.2020 г.4 мин.


През май 2020 г. се проведе шестият модул от тазгодишното издание на ЧЕЗ Академия. Инициативата вече има 5-годишна традиция да среща студенти с мениджъри и специалисти от ЧЕЗ България, чиято задача е не само да презентират дейностите на компаниите от енергийната група, но и да подпомогнат кариерното ориентиране на младежите. Провеждането на Академията в условията на извънредно положение обаче отключи нови възможности пред екипа на ЧЕЗ България, който успешно адаптира тематиката и начина на провеждане на срещите в корелация с пулса на актуалните обществени промени. Как премина шестият модул на ЧЕЗ Академия, разказаха пред Инженер.bg от екипа на ЧЕЗ България.


 

Срещата на Академията се проведе под надслов „Работата на екипите в електроенергийната система по време на пандемия“, с водещ г-н Величко Атанасов, ръководител направление „Регион София – област“, Дирекция „Експлоатация и поддържане“. „Тази тема има важно значение в настоящия контекст, в който е особено важно да продължим да изпълняваме всички наши дейности. В условията на извънредно положение, специалистите на ЧЕЗ по поддръжката на електроенергийната система не са преустановили дори за момент своята дейност. Екипите работят на терен и са на разположение при необходимост и при възникнали аварийни ситуации“, разказаха от екипа на ЧЕЗ България.


„В рамките на модула студентите взеха участие в дискусия относно новите предизвикателства в работния процес на екипите на терен на ЧЕЗ България, както и какво мотивира специалистите да не губят своето вдъхновение за работа“, допълниха още от българското дружество.

 

В крак с актуалните теми на деня

 

Темите в петия и шестия модул на тазгодишната ЧЕЗ Академия се превърнаха в своеобразен лакмус на най-актуалната обществена тема, а срещите се проведоха онлайн. „Целта на предходния – пети модул, бе да насочи вниманието на участниците към адаптацията и положителната нагласа в текущата обстановка. Студентите имаха възможност да обменят опит и да споделят своите „работещи техники“, а чрез представените от тях снимки успяха да илюстрират своята „гледка към света“, споделиха от ЧЕЗ България.

 

В бъдеще интерактивните способи за общуване и обмяна на опит и знания ще заемат все по-активно присъствие в Академията, категорични са от компанията.

 

Повече информация за ЧЕЗ България ЕАД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: ЧЕЗ България, freepik.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЧЕЗ България ЕАД
http://www.cez.bg/