ЕЛКО ЕП: Включете се в уебинара „Компоненти за фотоволтаици“ на 6 юли за да разберете как да оптимизирате Вашите инсталации

02.07.2022 г.3 мин.

„През последните години търсенето на ВЕИ нараства непрекъснато, което доведе до напредък в развоя и производството на соларни клетки, както и до появата на цели фотоволтаични паркове", информираха специалистите от Българска фотоволтаична асоциация (БФА). По този повод ЕЛКО ЕП България организира уебинар на тема „Компоненти за фотоволтаици“ с цел оптимизиране на производството на енергия от възобновяеми източници и реализиране на идеи, пряко свързани с енергийната ефективност. Онлайн събитието ще се проведе на 6-ти юли, сряда, от 13:30 ч.

„Компонентите за фотоволтаици, които предлагаме,  предоставят защита от претоварване и пренапрежение, също така осъществяват мониторинг по честота, гарантирайки качество и сигурност на Вашите системи“, споделиха от  екипа на ЕЛКО ЕП България за читателите на Инженер.bg.

Предстоящото събитие е специално насочено към тези, които се занимават с проектиране, монтаж и поддръжка на фотоволтаични паркове. На него потребителите ще могат да получат подробна информация относно защитата от претоварване и пренапрежение на PV инсталациите, както и  за осъществяване на мониторинг по честота. Тези два процеса са от критично важно значение за успеха на всеки проект, поради което ще бъдат разгледани в детайли на предстоящия дискусионен уебинар. „Нашите гости и клиенти ще получат ценна информация относно избора на електрически  компоненти, както и съвети за безпроблемното им интегриране към фотоволтаичните мрежи“, обобщиха от българската компания.

Сертифицираните продукти на чешката компания ELKO EP, заедно с експертния опит, който е натрупала в PV бранша, ще Ви дадат спокойствието, че сте използвали най-добрата електроапаратура в проектите на Вашите клиенти.

Темите на дискусионния уебинар са:

  • ФЕЦ през 2022: ползи и възвращаемост на инвестицията;
  • Изисквания за присъединяване към ЕРП;
  • ГРТ за фотоволтаични паркове – схема и заложена апаратура;
  • Приложение и технически характеристика на всеки необходим PV компонент.

Специалистите от ЕЛКО ЕП България отправят специална покана към читателите на Инженер.bg да се включат в информационния уебинар.

Организатор на уебинара: ЕЛКО ЕП България

Тема на уебинара: „Компоненти за фотоволтаици“

Кога: 6 юли 2022 г. (сряда) от 13.30 ч.

Предварителна регистрация: ТУК!

„Очакваме въпросите Ви, за да създадем заедно едно полезно интерактивно преживяване“, коментира инж. Радостин Стефанов, технически директор на ЕЛКО ЕП България.

Източник на снимковия материал: ЕЛКО ЕП България, freepik.com

Тагове: ВЕИ, електротехника, енергетика, проектиране, уебинар, фотоволтаична инсталация