Ейч Ай Инженеринг: Grupel спечели за поредна година наградата Five Star Award 2024 в категорията „Генератори на електроенергия“

11.02.2024 г.4 мин.

В началото на 2024 г. португалската компания Grupel получи за 7-ма поредна година наградата Five Star Award (Prémio Cinco Estrelas ). „Отличието утвърждава позицията на Grupel като лидер на пазара на електрогенератори и енергийни решения в Португалия. Това признание е резултат от доверието на потребителите в марката и мотивира компанията да продължава да расте, запазвайки фокуса си върху своите клиенти“, съобщиха за Инженер.bg от водещата българска търговска и инженерингова фирма Ейч Ай Инженеринг, която предлага продуктите на Grupel на българския пазар.

„Наградата Five Star Award за 2024 г. бе присъдена, както винаги, след обстоен пазарен анализ, извършен на базата на мненията на 2555 потребители. Grupel получи най-добрата оценка в категорията „Генератори за електроенергия“, превъзхождайки своите конкуренти по критерии като удовлетвореност на потребителите и съотношение цена-качество, поясниха специалистите от българската компания.

В категорията „Генератори за електроенергия“ бяха оценявани 6 марки, опериращи на португалския пазар, с отчитането на пет показателя:

  • Удовлетвореност от тестването;
  • Съотношение качество-цена;
  • Намерение за препоръка;
  • Доверие в марката;
  • Продуктова иновация.

„Общата оценка на Grupel, като се вземат предвид споменатите показатели, бе 7.98 (от възможни 10) – с 5.68% по-висока от оценката, постигната в първото спечелено издание на наградите през 2018 г.“, коментираха от HI Инженеринг.

Критериите, по които Grupel получи най-високи резултати при оценяването, бяха „намерение за препоръка“, „удовлетворение от тестване“ и „съотношение качество-цена“ , всеки от които бе оценен с над 8 точки от 10 възможни.

Показателят „удовлетворение от тестването“ анализира 5 фактора: здравина, надеждност, ниво на шум/звукоизолация, консумация на енергия и техническа поддръжка и гаранция. Здравината и надеждността на генераторите Grupel бяха характеристиките, при които Grupel получи най-висок резултат, следвани от услугата за техническа поддръжка.

В резултат от направения анализ бе установено също, че 24% от анкетираните свързват Grupel с „качество“ и 20% с „надеждност“, докато 50% от тях разпознават марката благодарение на дигиталната комуникация.

„Спечелването на наградата Five Star Award за 2024 г. за 7-ма поредна година се превърна в реалност само благодарение на ежедневната работа и отдадеността на служителите на марката, които – от дизайна до следпродажбеното обслужване – реагират стриктно на нуждите на клиентите и превръщат Grupel в марка, която е близо до пазара и заслужава доверие и препоръки“, заявиха с убеденост от HI Инженеринг.

Педро Гонсалвеш, директор маркетинг и продажби на Grupel, допълва още: „Награждаването с Five Star Award за 2024 г. е доказателство за качеството на нашите продукти , бързата подкрепа, която предоставяме на всички клиенти, както и оперативността, с която реагираме на техните нужди. Затова днес има защо да сме изключително горди“.

Източник на снимковия материал: Ейч Ай Инженеринг, Grupel

Тагове: Grupel, генератори, Ейч Ай Инженеринг, електроенергия, електрозахранване, енергетика, награда

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ейч Ай Инженеринг ООД
www.hiengineering-bg.com