Две дружества от групата на ЧЕЗ България бяха отличени с наградата True Leaders за успешните си бизнес практики

13.01.2020 г.4 мин.

 

 

 

 

 

В компаниите от групата на ЧЕЗ България определени бизнес практики се прилагат и с цел проектите да имат добавена стойност за средата и обществото. Затова е напълно логично те да получават признание от бизнеса под формата на различни отличия. „В края на 2019 г. се проведе седмото издание на церемонията по връчване на наградите True Leaders на ICAP Bulgaria – част от водещата регионална група за бизнес услуги в Югоизточна Европа ICAP Group, а сред носителите на престижните статуетки за четвърти път са две от дружества на ЧЕЗ България – ЧЕЗ Разпределение България и ЧЕЗ Електро България“, разказаха за Инженер.bg от екипа на енергийната група.


 

Енергийните компании бяха отличени с наградата за водещите си позиции в сектора, както и за успешните бизнес практики, които прилагат в своята дейност. „Да бъдем наградени за пореден път е изключителна чест за нас. Благодарим на нашия екип и на партньорите ни, на които дължим постиженията си. Усилията ни ще продължат да бъдат насочени към затвърждаване на челното място на компанията във висококонкурентния енергиен сектор и най-вече по отношение на продажбите на електрическа енергия“, заяви г-жа Зорница Йорданова, директор „Продукти и покупка на електроенергия“ в ЧЕЗ Електро България.


„Големият мащаб на дружеството олицетворяваме с отговорността, която носим да удовлетворим очакванията, традиционно поставяни пред водещите компании в различните икономически сфери. Фактът, че бяхме отличени за четвърти път доказва, че нашите усилия не са спорадични и свидетелства за устойчивия характер на дългосрочната ни политика. И затова ще продължаваме с инвестиционната си политика“, сподели г-н Виктор Станев – главен оперативен директор на ЧЕЗ Разпределение.Един от най-новите инвестиционни проекти на ЧЕЗ Разпределение е наскоро реализираното от дружеството обновяване на кабелите от критичната инфраструктура за електрозахранване в София.


„До момента има поставени нови алуминиеви 110-киловолтови кабели с обща дължина от 15 000 m – половината от всички в града. В рамките на проекта бяха реновирани 17 подстанции в столицата, с които ще се автоматизира управлението на мрежата в най-големия български град“, обясниха от ЧЕЗ България.


Ако искате да се докоснете до всички амбициозни и иновативни практики и инициативи на ЧЕЗ България, то кандидатствайте за свободните работни или стажантски позиции в енергийното дружество още сега!

 

Продължават проучванията в рамките на проекта Life Birds, както и действията за обезопасяване на електрическите стълбове, които представляват риск за птиците. „Тези дейности са следствие от стратегията на ЧЕЗ Разпределение за опазване на биологичното разнообразие – защита живота на птиците и осигуряване на възможност за безопасно гнездене“, добавиха от ЧЕЗ България.


Повече информация за ЧЕЗ България ЕАД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!
 
Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ЧЕЗ България, pixabay.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЧЕЗ България ЕАД
http://www.cez.bg/