Виртуална библиотека Фотоволтаични системи изгря на дигиталните ни страници! Абонирайте се безплатно за едноименния бюлетин

02.08.2022 г.3 мин.

Възможностите за изграждане на фотоволтаични системи както в индустрията, така и за битови приложения с основание може да се определи като топ тема на днешния ден. Наскоро екипът ни проведе проучване, от което за пореден път се убедихме, че читателите ни имат нужда от повече информация за всички аспекти на фотоволтаичните инсталации. Разбира се, Инженер.bg, като авторитетен източник на информация, се ангажира да даде яснота по всички важни и актуални въпроси в областта. Това е и една от причините да отворим специална Виртуална библиотека по темата, която вече е активна на дигиталните ни страници. Каква информация ще можете да намерите в нея и как да се абонирате безплатно за тематичния бюлетин, вижте...

В новата Виртуална библиотека Фотоволтаични системи читателите ни ще могат да намират информация за актуални европейски програми и проекти; финансови параметри на инвестицията; необходими технологии и технически средства; процес на узаконяване и изграждане; както и кои са фирмите и организациите, които могат да им съдействат в процеса по проектиране, изграждане и узаконяване на инсталацията.

Ако и вие сте част от компания, която се занимава с проектиране, изграждане или узаконяване на фотоволтаични системи, и искате заедно да информираме нашите читатели по всички или някоя от посочените теми, ще се радваме да се свържете с нас на e-mail: info.engineer.bg@gnail.com или ни се обадете на тел. 0886 12 65 20. Очакваме ви!

По традиция Виртуалната библиотека ще бъде подкрепена със специален дигитален бюлетин, чрез който регулярно ще разпространяваме информацията от нея.

Бюлетинът ще разпространяваме до цялата ни индустриална база, обхващаща специалисти от всички направления на индустрията и всички йерархични нива: проектантите по част Електротехническа и Енергийна ефективност; строителните инженери и компании; архитектите с ППП; инвестиционни групи в строителството; както и всеки, който се интересува от темата и иска да получава изданието.

Ако искате и вие да получавате тематичния бюлетин на Инженер.bg, можете да се абонирате напълно безплатно за специалното дигитално издание ТУК.

Следете нашата Фейсбук страница, за да научавате първи за новите ни проекти и още специални решения за индустрията и строителството.

Източник на снимковия материал: freepik.com

Тагове: соларни системи, фотоволтаичен панел, фотоволтаична инсталация