Академията на ЧЕЗ България създава уникални перспективи за кариера! Включете се до края на октомври

18.10.2019 г.4 мин.


С представяне на кариерни инициативи, насочени към студентите, и високотехнологични проекти премина участието на ЧЕЗ България в работодателското изложение „Дни на кариерата“, което се проведе на 15 и 16 октомври т.г. в Технически университет – София. „Приветстваме студентите да се присъединят към ежегодната ни ЧЕЗ Академия, която ще стартира в края на ноември. Тя има за цел да срещне студенти от различни специалности и учебни заведения с мениджъри на дружеството и колеги, които ще представят дейностите и направленията в компаниите от Групата на ЧЕЗ“, съобщиха пред Инженер.bg от ЧЕЗ България.


 

Академията стартира в края на ноември и продължава до пролетта. Тя се организира веднъж месечно и се провежда в рамките на няколко учебни часа в следобедните часове на деня.


Срокът за заявяване на участие в ЧЕЗ Академия е до края на октомври 2019 г. Затова не пропускайте шанса да стартирате своята кариера още сега! Кандидатствай сега на имейл: careers@cez.bg и stajanti@cez.bg.


„Естествено продължение на ЧЕЗ Академия е нашата стажантска програма, която е целогодишна. Интервюта за позициите в нея провеждаме след края на Академията. Организираме и срещи с кандидат-стажантите, за да окажем съдействие за тяхното кариерното ориентиране“, поясниха от екипа на ЧЕЗ България. От компанията споделиха, че стажантската програма е най-активна през летните месеци, когато на участниците се предоставя възможност да заемат различни позиции, за да открият най-подходящата за тях.

 

Стажове предлагат всички дружества от Групата на ЧЕЗ както за технически длъжности, така и за хуманитарни. Заниманията се провежда под прякото ръководство на ментор, а заетостта е 4 дни в седмицата, по 8 часа дневно.


 

По време на кариерното изложение представителите на ЧЕЗ България представиха на посетителите и новите високотехнологични проекти и иновации, които се интегрират във все повече от звената на енергийната компания. От дружеството споделиха и, че се стремят да запознават с инициативите и своите стажанти, от които често получават нови и креативни идеи.

 

„Разширяваме обхвата на проекта за дистанционно отчитане и търсим нови кадри с интереси в тази област. Инвестициите ни всяка година са свързани с обновяването на електропреносната мрежа. Затова имаме нужда и от колеги за работа на терен, които биха искали да участват в изграждането на нова, още по-стабилна мрежа“, допълниха от енергийното дружество.

 

Повече информация за ЧЕЗ България ЕАД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ЧЕЗ България ЕАД
http://www.cez.bg/