Gossen Metrawatt – лидер в измервателната и тестовата апаратура, е новият партньор на КМТ Сервиз

18.11.2020 г.3 мин.

Сигурност и безопасност – това е основният принцип, върху който се градят успешните решения в областта на енергетиката. „Въпросите относно тока, напрежението, съпротивлението и енергията са от съществено значение за надеждната оценка на електрическите процеси. Ето защо се доверихме на един от водещите производители на измервателна и тестова апаратура – Gossen Metrawatt, като наш нов партньор“, съобщиха за Инженер.bg фирма КМТ Сервиз.

„Gossen Metrawatt е немска компания, която предлага продукти, системни решения и услуги, концептуализирани и разработени за областите на електрическите измервателни и изпитателните технологии, управлението на енергията, контролното оборудване, измервателните преобразуватели, както и оборудването за захранване и др.“, посочиха още от КМТ Сервиз, в чието портфолио вече можете да намерите продуктовата гама на Gossen Metrawatt. А тя включва:

  • Тестери за медицинско електронно оборудване;
  • Тестери за електробезопасност за тест на RCD, контур фаза-нула, изолационни съпротивления, съпротивления на заземители и др.;
  • Анализатори на електрически сигнали, мощност и енергия, мултимери, амперклещи, алибратори и др.;
  • Прецизни програмируеми източници на ток и напрежение;
  • Уреди за тест на фотоволтаични клетки и електроцентрали и др.

„Обхватът на продуктите се допълва още от измервателно и изпитателно оборудване за стандартизирано изпитване на електрически системи и уреди, мултиметри, калибратори, мрежови анализатори, захранващи устройства, както и преобразуватели и измервателни уреди за измерване на високо напрежение и движеща се бобина“, допълниха от КМТ Сервиз.

Gossen Metrawatt е част от групата GMC Instruments, която включва и други специализирани производители на измервателна и изпитателна техника като Camille Bauer Metrawatt, Dranetz, Prosys, Seaward и Rigel и Kurth Electronic. Производствените обекти на групата са разположени в Германия, Швейцария, Англия и САЩ. Те се допълват както от глобална търговска мрежа, така и от цялостни услуги, включително проектиране на индивидуални решения, консултации, обучения и др.

„Постоянният стремеж към това да отговорят на изискванията на своите клиенти позиционира Gossen Metrawatt като лидер на световните пазари“, коментираха в заключение от българската компания, партньор на производителя у нас.

Източник на снимковия материал:  КМТ Сервиз, Gossen Metrawatt

Тагове: Gossen Metrawatt, електроизмервателна техника, електротехника, енергетика, КМТ Сервиз, тестова апаратура

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

КМТ Сервиз ЕООД
https://kmtservice.bg/