Станете част от световния лидер в сферата на енергетиката – Елпром Хеви Индъстрис. Вижте отворените позиции в компанията

14.01.2022 г.5 мин.

Търсите ли нови кариерни пътища? Световно утвърденият лидер в разработката и производството на силови трансформатори и стъпални регулатори Елпром Хеви Индъстрис продължава да разширява своя екип, предлагайки атрактивни свободни позиции. Като част от компанията, ще имате възможност да се докоснете до утвърдените 70-годишните традиции и новите технически решения на дружеството, както и да усъвършенствате своите професионални способности.

Запознайте сe детайлно с актуалните обяви за работа на фирма Елпром Хеви Индъстрис в микросайта ѝ в Борса.bg

А ето и кои са свободните работни позиции в техническата област в компанията:

Eлектроинженер (Electrical Engineer)

Изискване за тази позиция е да сте завършили образование по електротехника, електроенергетика или релевантна специалност, както и да притежавате опит с 2D/3D CAD модели и инженерни детайлни чертежи на компоненти и възли. Освен това трябва да владеете добре писмено и говоримо английски език и да имате аналитично мислене и умения за планиране. За предимство ще се считат познанията по ANSYS.

Процесен инженер (Process Engineer)

Длъжността е насочена към бакалаври и магистри от технически направления, които познават оборудването, използвано при разработването на трансформатори и свързаните с тях индустрии. Необходимо условие е умението за работа с AutoCAD, SOLIDWORKS и NX, а предимство е опитът в Lean производството.

Младши електроинженер

Присъединете се към конструкторския отдел „Трансформатори“ на Елпром Хеви Индъстри, ако сте инженер от специалност „Електроинженерство“, „Електрически машини и апарати“, „Електротехника“, „Енергетика“ или Електрообзавеждане. За тази позиция се изисква владеене на английски език, компютърна грамотност и умения за работа с AutoCAD и MS ffice. По отношение на личностните компетенции, ключови такива са организираност и способност за разпределяне на времето и задачите и за работа в екип, както и комуникативност.

Младши машинен инженер

Другата отворена позиция в конструкторски отдел „Трансформатори“ е свързана с конструирането на метални конструкции, оптимизирането на съществуващ дизайн и изготвянето на технически анализи. Кандидатствайте, ако сте инженер по „Машиностроене“, работите с AutoCAD, 3D чертожен софтуер и MS Office и владеете отлично английски език.

Оператор в производство с малък или без опит

Ежедневната работа на оператора е с машини и инструменти в различни производствени звена. Тя обхваща още инсталиране на оборудване и проследяване на неговата пригодност. В хода на работата следва да спазвате изискванията за качество на продукцията и безопасност на труда.

От кандидатите се изисква средно образование и желание за постоянно усъвършенстване на квалификацията и способностите ви. За предимство се отчитат познания в областта на електротехниката или машиностроенето.

Навивач на бубини

Елпром Хеви Индъстрис търси специалист с опит с ръчни електрически инструменти или машини и познания по електротехника или машиностроене. Кандидатите следва да имат завършено средно образование и желание за постоянно повишаване на своята квалификация и умения.

Сред отговорностите са навиването на намотки и зареждането на шаблоните и барабаните. Навивачът осъществява също такелажните дейности по сваляне на намотките, изработва необходимите за намотките изолационни елементи и следи за качеството им.

Мотокарист

Ключовите задължения на мотокариста са свързани с товаро-разтоварни дейности, отговорности за правилната експлоатация на мотокара и нейното техническо състояние. За позицията се изисква да притежавате Свидетелство за правоспособност за управление на електрокари и мотокари и да сте завършили средно образование. Ще бъдете с предимство пред останалите кандидати, ако имате предходен опит.

Склададжия

Условията за кандидатстване е да имате средно образование, компютърна грамотност, както и предишен опит със складови програми. На бъдещото си работно място ще проследявате производствените поръчки и ще пускате заявки към склада за окомплектоване на необходимите за производството материали. Освен това ще следите складовите наличности в ERP системата, ще бъдете ангажирани с обезпечаване с материали спрямо производствената програма, както и ще участвате в инвентаризации.

Източник на снимковия материал: Елпром Хеви Индъстрис

Тагове: HR, Елпром Хеви Индъстрис, енергетика, кариера, стъпални регулатори, трансформатори

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Елпром Хеви Индъстрис АД (Хюндай Хеви Индъстрис Ко. България)
https://www.hhi-co.bg/bg