Инженеринг ЕАД: Пазарните ни предимства при производството на ел. табла ни превръщат в предпочитан бизнес партньор

31.10.2023 г.5 мин.

„През годините се утвърдихме като предпочитана компания за производство на различни видове електрически табла, които намират приложение в електроразпределителни и трансформаторни станции, при необходимост от компенсация на реактивна мощност, за телеуправление, при изграждане и експлоатация на фотоволтаични централи, в корабостроенето, за управление на двигатели и мн.др. Клиентите ни разполагат с богат избор от различни висококачествени ел. табла, а брандът ни се асоциира с високо качество, надеждност, ефективност и доверие, които стоят в основата на лоялните и дългогодишни взаимоотношения, които ние поддържаме както с клиенти, така и с партньори“, коментираха за Инженер.bg от Инженеринг ЕАД, част от групата Филкаб. В следващите редове ще Ви представим повече за производствената дейност на дружеството и за пазарните предимства, които го отличават.

За своите клиенти Инженеринг ЕАД произвежда разпределителни табла за ниско напрежение (НН), които са предназначени за употреба в индустрията, обществени, жилищни сгради и др. Портфолиото на фирмата включва още: стрингови и спомагателни табла за фотоволтаични системи, както и за индустриална и сградна автоматизация и контрол, аресторни табла за предотвратяване на недопустимо големи импулсни пренапрежения по силовите захранващи линии, комплектни компенсационни уредби (ККУ), както и табла за автоматично включване на резервата (АВР).

„От януари месец 2022 г. сме лицензирани за асемблиране и на взривозащитени електрически табла на италианската компания Technor Italsmea, с което сериозно разширихме продуктовия си каталог“, информираха от екипа на доказаното българско инженерингово и производствено дружество.

Подробности за характеристиките и приложенията на различните видове електрически табла, които компанията предлага, ще откриете ТУК.

Пазарните предимства при производството на електрически табла, които отличават Инженеринг ЕАД като водеща компания в областта, са:

  • Наличие на няколко цеха за производството на различните видове електрически табла, напълно оборудвани с необходимата техника, машини и инструменти;
  • Екипът на компанията е съставен от висококвалифицирани служители с богат опит в проектирането и производството на електрически табла;
  • Специалистите на дружеството притежават експертни умения и компетенции за проектиране със специализиран софтуер, например: Solidworks, AutoCad, Ecodial (EcoStruxure Power Build, Eriflex, CanBRASS), Rapsody (EcoStruxure Power Build, DIAlux, SIMARIS design);
  • Партньорската мрежа на Инженеринг ЕАД включва предпочитани производители на електроапаратура и компоненти като Schneider Electric, ABB, Siemens, Legrand, Danfoss, ETI, Pronutec, Rittal, Elsta, Incobex, ZPUE, DCK Holoubkov и др.

„Машинният ни парк включва машини за лазерно и плазмено рязане, огъващи и щанцоващи машини, оборудване за поставяне на полиуретанови уплътнения и собствена линия за прахово боядисване. Наличието на специализирано и висококачествено оборудване от доказани в световен мащаб производители ни позволява да предложим на нашите клиенти изработване на нестандартни метални изделия по индивидуален проект“, информираха професионалистите.

„Ние вярваме, че клиентите ще предпочетат компанията, която им предлага най-доброто обслужване и най-добрите продукти на пазара, затова сме избрали да инвестираме във висококвалифицирани специалисти, съвременно оборудване и технологии“, допълниха още от Инженеринг ЕАД.

Инженеринг ЕАД се развива в две насоки: комплексни инженерингови услуги и производство. Първоначално дружеството е инженерингов отдел на Филкаб, но впоследствие, поради големия клиентски интерес към услугите му, е обособено като отделна структура, равноправна част от групата на Филкаб. Към настоящия момент фирмата предлага проектиране, изработване, доставка и монтаж на комплектно електрообзавеждане и автоматизация на обекти, линии и съоръжения за индустрията.

Източник на снимковия материал: Инженеринг ЕАД, canva.com

Тагове: електрозахранване, електротехника, енергетика, индустрия, инженеринг, производство, разпределителни табла

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Инженеринг ЕАД
filkab-eng.com