L-BOXX: Не е необходимо да имате 8 ръце! Трябва Ви само куфар за електроинструменти LT-BOXX

01.12.2020 г.4 мин.

Когато става дума за електроинструменти, пазарът е изключително разнообразен. Предлагат се най-различни варианти както за любители, така и за професионалисти, като за вторите се използват и по-здрави, и по-скъпи части, тъй като те трябва да издържат на ежедневна употреба. Но независимо дали става въпрос за професионалист или за хоби майстор, на всеки му се налага да пренася инструментите си от едно място на друго и би искал това да стане максимално сигурно и удобно, а уредът да се запази в добро състояние.

„Серията LT-BOXX® съдържа най-универсалните кутии за инструменти в системата L-BOXX, които ще бъдат Ваш верен спътник през целия ден, защото в тях има достатъчно място за всичко, което трябва да Ви бъде под ръка“, коментираха за Инженер.bg специалистите от българския офис на L-BOXX, които предлагат у нас професионалната касетъчна система за транспортиране и съхранение на инструменти, аксесоари и консумативи.

В куфарите за инструменти LT-BOXX® има място за всичко, което използвате редовно. Те разполагат с голям отвор и широк диапазон на движение на дръжката с цел лесно товарене и разтоварване и са особено подходящи за тежки електроинструменти. Кутиите имат практична, широка въртяща се дръжка вместо капак, поради което транспортирането и разтоварването на обемисти работни прибори вече не е проблем. „LT-BOXX е проектирана да бъде компактна универсална кутия с много бърз достъп до съдържанието в нея. Тя може да се свързва с цялото „семейство“ L-BOXX, така че да се осигури транспортирането на няколко кутии едновременно, което спестява много време и, разбира се, осигурява безпроблемна интеграция във всяко транспортно средство Sortimo“, обясниха от LBOXX.

Ако се интересувате от серията LT-BOXX® и желаете да научите повече, можете да се свържете със специалистите от българския офис на L-BOXX на телефон: 0877 280 080 или на email: sales@lboxx.bg

Куфар за инструменти LТ-BOXX 136

LT-BOXX 136 е най-малкият куфар от серията LT-BOXX. Той е базиран на корпуса на LBOXX 102. Предлага се в бял и черен цвят, а материалът, от който е изработен, е ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene).

Характеризира се със следните параметри: 

 • Външни размери: 442x362x185 mm;
 • Вътрешни размери: 378x311x163,5 mm;
 • Тегло: 2.26 kg;
 • Обем: 20.1 L. 

Куфар за инструменти LT-BOXX 272 

Куфарът за инструменти LT-BOXX 272 е базиран на корпуса на L-BOXX 238. Отново е изработен от ABS и е наличен в черен и бял цвят. 

Има следните размери: 

 • Външни размери: 442x362x287 mm;
 • Вътрешни размери: 378x306x265.5 mm;
 • Тегло: 2.73 kg;
 • Обем: 32.2 L. 

Куфар за инструменти LT-BOXX 170 

LT-BOXX 170 е базиран на корпуса на L-BOXX 136 и също се произвежда от ABS пластмаса в черен и бял цвят. 

Параметрите му са: 

 • Външни размери: 442x362x185 mm;
 • Вътрешни размери: 378x311x163.5 mm;
 • Тегло: 2.26 kg;
 • Обем: 20.1 L. 

Източник на снимковия материал: L-BOXX

Тагове: L-BOXX, електроинструменти, електротехника, строителство