Ритбул: Измервателните уреди Voltmaster са отлична комбинация между надеждна технология на измерване и рентабилна цена

06.04.2021 г.5 мин.

През 2015 г. компанията Testboy създаде марката Voltmaster. „Смисълът и целта на тази стъпка бе да се запълни съществуваща празнина в портфолиото на компанията. От една страна, стремежът бе да се произвеждат лесни за употреба измервателни и тестващи уреди за електрически инсталации и електротехническо оборудване, а от друга – те да се предлагат на конкурентна цена. Също както при уредите с марката Testboy, акцентът падна върху разработването на устройства, базирани на най-новите технологии и производствена техника. Ключовият момент е мотото на компанията „Безопасност чрез качество““, коментираха за Инженер.bg от доказаната българска търговска фирма Ритбул, която предлага техническите изделия на Testboy на пазара у нас.

Портфолиото на Voltmaster включва устройства за измерване на различни физични величини. При производството на уредите е обърнато внимание и върху ергономичния им дизайн. „Ако един уред приляга добре в ръката, той е предпочитан от професионалистите. В измервателните и тестващите устройства с марката Voltmaster умело са съчетани практически ориентираната функционалност, удобството и лекотата на използване“, поясниха от Ритбул.

„Уредите Voltmaster се използват за измерване на електрическо напрежение или ток и са незаменими помощници на електротехниците и друг персонал по поддръжката в ежедневната им работа“, допълниха българските специалисти.

Уредите Voltmaster – създадени в съответствие с потребностите

Тестери на напрежение Voltmaster NCV 1 и NCV 2


Безконтактните тестери NCV1 и NCV 2 CAT III 1000 V откриват проводници под напрежение в местата на кабелно свързване, кабелни барабани, контакти, превключватели, разпределителни кутии и др. Тъй като работата им се базира на капацитивния метод на измерване, те не изискват протичане на ток и могат бързо да установят прекъсване на проводника с точност до сантиметър. Тестерите NCV2 открива проводници под напрежение от 12V AC, включително в системи ниско напрежение. Вграденото LED фенерче е практично допълнение към NCV 2.

Отличителни характеристики:

 • Откриване на променливо напрежение без протичане на ток;
 • Установяване на прекъснати кабели и дефектирали предпазители;
 • Удароустойчив корпус от ABS пластмаса.

Комбинирани цифрови амперклещи с мултиметър Voltmaster DCM 1

 


Благодарение на разнообразните си измервателни функции и високата си гъвкавост, цифровите амперклещи DCM 1 CAT III 600 V намират универсално приложение. Полезните им характеристики, като голям LC дисплей с подсветка, измерване на действителната ефективна стойност (True RMS), автоматичният избор на диапазон на измерване и осветяването на точката на измерване правят работата с уреда изключително практична и безопасна.

Отличителни характеристики:

 • Измерване на прав ток до 600 A;
 • Измерване на променлив ток до 600 A T-RMS;
 • Измерване на минимална или максимална стойност;
 • Измерване на AC и DC напрежение до 600 V.

Миниатюрни цифрови токови клещи Voltmaster MCM 1

 


„Те са малки, но ефективни. Миниатюрният цифров измервателен уред Voltmaster MCM 1 CAT III 600 V осигурява точни резултати от измерването, дори и на труднодостъпни места. Клещите могат да се използват навсякъде, докъдето можете да достигнете с ръка. Освен това, въпреки компактния си дизайн, уредът впечатлява с функциите си“, поясниха от Ритбул.

Отличителни характеристики:

 • Измерване на прав ток до 100 A;
 • Измерване на променлив ток до 200 A;
 • Измерване на AC и DC напрежение до 600 V;
 • Измерване на честотата от 40 Hz до 1 kHz.

Източник на снимковия материал: Ритбул, Testboy, freepik.com

Тагове: Testboy, електроизмервателна техника, електротехника, Ритбул

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ритбул ЕООД
http://www.rittbul.bg/