Лицеви панели и клавиатури с пълна функционалност и конкурентни цени от българския производител Таурус-93

20.01.2021 г.3 мин.

Таурус-93 ЕООД е утвърден български производител в областта на електрониката, който произвежда лицеви панели и клавиатури от поликарбонатно или полиестерно фолио. Продуктите на компанията се използват за влагане в управлението на електронни изделия и машини. „Предлагаме лицеви панели за LED-индикация от поликарбонатно фолио и за LCD-индикация от полиестерно фолио, а клавиатурите, които произвеждаме, са с контактни пластини от тип „пуканки" на твърда основа (PCB)”, коментираха за Инженер.bg от Таурус-93.

Технологията на производство е ситопечат върху специални фолиа, пластмаси и ПВЦ. В производствената си дейност компанията използва печатни платки, самозалепващи и двойнозалепващи фолиа, контактни пластини, конектори, лентови кабели, светодиодна и течно-кристална индикация. „Наш основен приоритет е качеството на продукцията ни, а то е немислимо без инвестиции в съвременно производствено оборудване”, коментираха от фирмата. 

Нуждаете се от надежден и лоялен доставчик на висококачествени лицеви панели и клавиатури? Търсите компания, от която можете да поръчате единични бройки или сериозни серии? Обърнете се към  Таурус-93 на телефон: 032/670 454; 0886 670 454 или на имейл: taurus93@taurus93.com и ще получите партньорско отношение и най-добрите цени.

Произвежданите от Таурус-93 клавиатури и панели намират широко приложение в машини с ЦПУ, медицинска апаратура, програматори, регулатори, както и машини за развлекателната индустрия. В допълнение към основната си дейност, Таурус 93 предлага и изработване на етикети, стикери и табели за различни уреди посредством ситопечат.

Българската производствена компания разполага с модерна промишлена база, а част от оборудването й включва съвременни ситопечатни машини, машина за печатане – графопреса, сушилня за UV-лакове и мастила „Pangoline“, както и ракелозаточваща машина. „Наличието на добре оборудвана производствена база, дългогодишният ни опит и използването на висококачествени материали ни дава увереността, че предлагаме на нашите клиенти от цялата страна напълно функционални и качествени продукти на конкурентна цена с широк спектър от приложения”, заявиха с гордост от утвърдения български производител.

Източник на снимковия материал: Таурус-93, pixabay.com

Тагове: електроника, лицеви панели, производство, Таурус-93

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Таурус-93 ЕООД
http://www.taurus93.com/