Захранващи модули Bachmann – стилен, модерен и практичен акцент в интериора на дома и офиса от LDG

19.10.2020 г.4 мин.

„В забързаното ни и натоварено ежедневие, комфортът и практичността се превръщат в едни от водещите интериорни приоритети. Ето защо нестандартните и иновативни контакти и модули на немската фирма Bachmann са решението, което търсим. Забележителните две серии на бранда Elevator и разклонителите за ъглов монтаж Casia създават нова, модерна визия на познатите и търсени във всяко домакинство захранващи модули“, коментираха за Инженер.bg от доказаната българска търговска компания Ел Ди Джи ООД.

Elevator – перфектен заместител на всеки разклонител

Модулите Elevator намират широко приложение както в дома, така и в офиса. Подходящи са за вграждане в кухненски плотове, в шкафове, а защо не и в бюра или маси. Компактни и лесни за инсталация в различни повърхности, те предлагат интересен аналог на разклонителите, като елеминират кабелите, опънатите по дължината на работната повърхност.

„Модулите се монтират в стандартен отвор от 79 mm. Когато не се използва, Elevator се прибира под плота и горната му част се изравнява с повърхността. Ако отново имате нужда от достъп до контакт, е необходимо само леко да натиснете капачето му с пръсти и той ще се отвори. В допълнение към визията му, при монтаж в горни шкафове или на стена, можете да го „облечете“ в допълнителна стилна кутия, която прикрива модула в прибрана позиция“, разясниха от LDG.

Casia – удобно решение винаги, когато има нужда от още един контакт

Иноваторите от Bachmann предлагат и друго интересно, раздвижено решение за достъп до контакти в работното ни пространство – разклонителите за ъглов монтаж Casia. Те са практично и удобно решение за кухненски плотове, където винаги има нужда от още един контакт. Разклонителите Casia са решението, което прави ненужно допълнителното къртене, разпробиване и прокарване на кабели. Bachmann позволява с поставянето на един модул да придадете стилен завършек на кухненския ви кът.

Независимо дали ще се инсталират вертикално или хоризонтално, ъгловите контакти с покритие от неръждаема стомана се отличават с практичност, но и с непреходен като актуалност дизайн. Всеки модул разполага с телескопичен елемент, който позволява гъвкавост при инсталацията и регулиране височината на многофункционалния контакт. Така Casia се адаптира към всяка кухня.

„В съответствие с философията на компанията и утвърдените немски стандарти, професионалистите от Bachmann следят стриктно качеството на продуктите да бъде безупречно. Немската компания предлага разнообразие от нестандартни решения за дома и офиса, които правят ежедневието и рутината по-приятна, интересна и стилна. При нас може да намерите налични на склад различни варианти на модулите Elevator и Casia”, допълниха в заключение от Ел Ди Джи.


Източник на снимковия материл: Ел Ди Джи ООД

Тагове: Bachmann, pop-up кутии, Ел Ди Джи / LDG, ключове и контакти

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ел Ди Джи ООД
https://ldg-bg.com