Елма-М-Груп споделя дизайнерски методи за красив и уютен дом със серията контакти и ключове Unica на Schneider Electric

16.12.2020 г.3 мин.

С настъпването на най-празничните дни от годината българската компания Елма-М-Груп, специализирана в търговията и дистрибуцията на кабели и проводници, ел. материали и консумативи, споделя за вас експертни дизайнерски методи за красив и уютен дом със серията контакти и ключове Unica на Schneider Electric. „Смятаме, че акцентът върху интериора и усещането за модерен и комфортен живот, коeто ни носи той на подсъзнателно ниво, са от съществено значение за общото чувство за уют. Днес Ви представяме уникалните решения на Unica и вярваме, че ще разберете защо серията заслужава името си“, споделиха от Елма за Инженер.bg.

Независимо дали жилището се намира в забързания ритъм на града или сред спокойствието на природата, със сигурност бихте искали да го направите по-добро и уютно място за живеене и особено сега да внесете в него млако от магията на Коледа. „Един от проверените начини, освен бестяща празнична украса разбира се, е да посветите време на малките детайли. Серията Unica и гамата Unica Plus на Schneider Electric са лесен и достъпен начин да го осъществите и то с минимални усилия“, коментираха от утвърденото българско дружество.

Неслучайно серията е изключително предпочитана от изискани ресторанти и хотели от висок клас. Със своите различни модели, тя предлага палитра от много цветове на декоративните рамки, както и огромно разнообразие от функции. Като се започне от добре познатите ключове и контакти и се стигне до така удобните димери, ключове за щори, както и безжично управление на осветлението, Unica Plus предоставя всичко необходимо за създадете невероятна атмосфера, която да пасне на всеки специален повод. В Unica Plus можете да намерите още всякакви видове розетки, детектори, термостати и дори функции за аварийна сигнализация.

„Искате да придадете на дома Ви стил? Ние ще ви предоставим възможност да избирате между широка цветова гама от висококачествени бюджетни продукти до луксозни рамки, изработени изцяло от естествени материали, като кожа, камък и дърво. Всичко това гарантирано ще промени положително начина, по който ще възприемате жилището си“, коментираха в заключение от Елма. 

С още от разновидностите на гамата Unica Plus можете да се запознаете, като разгледате безкрайните стилови възможности с конфигуратора Mix&Match за ключове и контакти ТУК.

Източник на снимковия материал: Елма-М-Груп АД, Schneider Electric

 

Тагове: Schneider Electric, Елма-М-Груп, интериорен дизайн, ключове и контакти, ХоРеКа

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Елма-М-Груп АД
http://elma-bg.com/