Електро Плюс: „Ключове и контакти от серията Niloe на Legrand – вечна класика с декоративни рамки в цветово разнообразие“

03.11.2020 г.4 мин.

Серията ключове и контакти Niloe на Legrand се отличава с характерната си цветова гама. „Продуктите се предлагат в 11 дълбоки контрастни цвята и разкриват огромни възможности за креативно и емоционално оформление на интериора. Елегантното червено, модерното и изтънчено сиво, неподвластното на времето класическо бяло и успокояващото кремаво отразяват най-новите  тенденции в интериорния дизайн“, разказаха за Инженер.bg от фирма Електро Плюс, която е дистрибутор на Legrand у нас.

Компанията Legrand е доказан доставчик на електроинсталационно оборудване с богат опит и е един от водещите производители на пазара, създавайки смели технически решения. Всички серии ключове на Legrand предлагат разнообразие по отношение на приложението и пълна функционалност. „С тях компанията демонстрира своя професионализъм и желание за все по-обхватно удовлетворяване на разнообразните изисквания на своите клиенти“, допълниха от Електро Плюс.  

Серията Niloe е рентабилно решение, което в същото време се отличава с много високо качество. Ключовете са проектирани за жилищни интериори, осигурявайки максимален комфорт при ежедневното им използване. „Декоративните рамки се фиксират без инструменти, а механизмите заемат по-малко място в конзолата и се инсталират по-лесно. Самата конструкция на ключовете дава възможност за широк спектър от възможни модулни изпълнения“, коментираха от Електро Плюс.

„Отличавайки се с пълна функционалност, дизайнът на серията се вписва акцентирано или незабелязано в жилищния интериор. Възможността за усъвършенстване на продуктите и разширяване на серията чрез иновативни технологии я поставя на още по-високо ниво от гледна точка на практичността. „Серията е отлично решение за всеки проект. Лесно и достъпно зареждане на смарт устройства, компактни решения с повече функции в по-малко пространство и управление на източниците на светлина за повече спестена електроенергия“, допълниха от Електро Плюс.

Елегантният подход в създаването на акценти в интериора чрез красиви и функционални декоративни елементи ги превръща в предпочитано решение за всякакви интериори – жилищни, офисни и обществени. „Благодарение на богатия асортимент от варианти, материали и цветове, ключовете и контактите Niloe отлично се вписват в съвременните тенденции за декориране на помещения“, поясниха от Електро Плюс.

„Необичайните съчетания и форми осигуряват отлична алтернатива за всеки един проект. Високото качество и вниманието към най-малкия детайл създават собствен стандарт. А възможността за собствен облик на аранжиране на интериора и удовлетворението от крайния ефект са източник на положителни емоции и комфорт“, допълниха в заключение от Електро Плюс.

Източник на снимковия материал: Електро Плюс, Legrand

Тагове: Legrand, Електро плюс, интериорен дизайн, ключове и контакти

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Електро плюс ООД
http://www.electroplus.net/