Електросфера: За нас е важно да останем екип и да се подкрепяме – да работим заедно като семейство

27.01.2021 г.4 мин.

„Завещанието на една пандемия: Ще се промени ли бизнес моделът?“

Коронавирусната инфекция остави траен отпечатък върху установените бизнес практики и наложи редица промени в дейността на компаниите. Но паралелно с това даде изява на нови методи за тяхното развитие и доказа, че обстоятелствата не могат да спрат създаването на иновации. По темата днес разговаряме с екипа на водещия български производител Електросфера, известен на пазара под своя бранд Antelope Audio, в новата рубрика на Инженер.bg „Завещанието на една пандемия: Ще се промени ли бизнес моделът?“.

Мислите ли, че след затихване на ситуацията всички дейности ще се върнат към обичайния си преди това ред, или напротив – ще се променят коренно навиците и методите за работа на хората, в.т.ч. начин на общуване, пътувания, работа от вкъщи и т.н.?

Изминалата 2020 г. беше различна и ни научи, че трябва да се адаптираме спрямо промените. След като обстановката се нормализира очакваме ситуацията да бъде различна, тъй като много компании промениха вижданията си относно работно време, хоум офис средa, процеси и т.н.

Ние, от Antelope Аudio, продължаваме да се развиваме, което доказва адаптивността и спокойствието, които сме създали у служителите ни. Не само не намаляваме броя на колегите ни, а напротив – увеличаваме го. Заедно си поставяме и амбициозни цели, които да реализираме.

Ако и Вие искате да станете част от водещия световен бранд Antelope Audio, то не се колебайте да кандидатствате за свободните работни позиции в компанията, които можете да разгледате в Борса.bg!


Вие склонни ли сте да запазите някои от наложилите се сега практики и за постоянно? Защо? Какви са позитивите за Вас?

Вярваме, че при създалите се обстоятелства е важно да останем екип и да се подкрепяме – да работим заедно като семейство. За нас, от Antelope Аudio, е от значение да се допитваме до колегите си, и го правим посредством различни проучвания. Винаги сме били отворени към добрите практики и иновативните предложения.

Спазвайки всички мерки за безопасност, ще продължим да работим в офиса, за да не загубим комуникацията със служителите си и чувството за екипност. Освен това през 2021 г. сме подготвили много приятни изненади. С нетърпение очакваме и нови продукти за аудио индустрията.

Следвайки целта си да отведе звукозаписния процес на следващо ниво, с помощта на дигиталните технологии, фирма Електросфера превръща бранда си Antelope Audio в предпочитан избор в света на високотехнологичната професионална и домашна аудио техника, както и в озвучаването на разнообразни продукции и филми. Решенията на Antelope Audio намират приложение в някои от най-големите звукозаписни студиа в САЩ, Европа и Азия, както и от множество световноизвестни изпълнители и звукорежисьори, носители на награди „Грами“.

Източник на снимковия материал: Електросфера/Antelope Audio, freepik.com

Тагове: Antelope Audio, Електросфера, електротехника, пандемия

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Електросфера ЕООД / Antelope Audio
https://en.antelopeaudio.com/