Вълнуващи нови възможности от Елпром Хеви Индъстрис! В ход е стажантската програма на компанията за 2022 г.

20.06.2022 г.5 мин.

Инициативата на компанията е в подкрепа на по-доброто образование и подготовка на бъдещите технически специалисти.

 

Елпром Хеви Индъстрис е от компаниите, които имат постоянен стремеж към развитие и постигане на все по-високи стандарти, което е и в основата на нейния напредък. В синхрон със своята насоченост към иновации, Елпром Хеви Индъстрис оказва подкрепа и за по-доброто образование и подготовката на бъдещите технически специалисти. Във връзка с това от компанията споделиха за Инженер.bg, че в момента е в ход селекцията на кандидати за тазгодишната им стажантска програма. „Ние те приветстваме да станеш част от нашето голямо семейство като стажант в Конструктивен отдел „Трансформатори“ или Конструктивен отдел „Стъпални регулатори“, обърнаха се от дружеството към всички бъдещи специалисти в енергийния сектор.

Елпром Хеви Индъстрис е световен лидер в производството на трансформатори и стъпални регулатори. Заводът е създаден през далечната 1949 г., като продължава да се развива активно и до днес. Компанията се стреми да бъде надежден партньор и предпочитан избор в енергийния сектор с предлаганите от нея инженерни решения и висококачествени продукти. Наред с непрекъснатото подобряване на качеството на своята продукция, Елпром Хеви Индъстрис отделя специално внимание на дейности, свързани с подобряване на трудовата безопасност, осигуряване на здравословни условия на работа и опазване на околната среда. Компанията е фокусирана също така върху предоставянето на подходящи възможности за развитие на своите служители и осигуряване на адекватни програми за обучение, които да изграждат необходимите им професионални и ръководни умения.

Какви са изискванията към бъдещите стажанти?

Важно е да знаете, че с предимство се разглеждат кандидати, които имат следните качества:

 • Екипност;
 • Отговорност;
 • Позитивност;
 • Креативност.

Като основни изисквания към кандидатите от компанията посочват:

 • Да бъдат студенти в III или IV курс по специалности Електротехника, Машиностроене или подобна;
 • Да могат да работят в CAD среда.

Какво очаква стажантите в Елпром Хеви Индъстрис?

А това, което от Елпром Хеви Индъстрис предлагат на бъдещите стажанти, не е за изпускане:

 • Позитивна атмосфера;
 • Работа в международна среда;
 • Възможност за професионална реализация в компанията;
 • Платен стаж;
 • Трудов договор.

Наличието на платен стаж и трудов договор всъщност е основно предимство, което дава сигурност и ще позволи на всеки участник в програмата да се концентрира спокойно върху своите работни задължения по време на стажа“, коментираха от българското дружество.

Стажантите в Конструктивен отдел „Трансформатори“ ще помагат с попълването на дигитална база данни с чертежи. Също така, те ще изготвят 2D и 3D чертежи, ще организират различни библиотеки с чертежи и ще попълват електронна база данни с информация за произведени трансформатори.

Стажантите в Конструктивен отдел „Стъпални регулатори“ ще преглеждат производствени поръчки и ще изготвят технически оферти. Ще комуникират с търговски отдел относно технически въпроси и ще провеждат типови изпитания на стъпални регулатори. Ще работят с измервателна апаратура и ще изготвят протоколи от типови изпитания. Ще изготвят, също така, 3D модели, чертежи и спецификации (PDM и ERP системи), ще моделират на SolidWorks и ще извършват други разнородни технически дейности.

Заслужава си да опиташ!

Ако отговаряш на условията и припознаваш себе си в описанието на предлаганите позиции, не се колебай да кандидатстваш, като изпратиш своята автобиография:

 • отдел „Човешки ресурси“ – 02/803 33 45, jobs@hhi-co.bg
 • отдел „Трансформатори“ – 02/803 33 03, vboiadjiev@hhi-co.bg
 • отдел „Стъпални регулатори“ – 02/803 33 57, dhristov@hhi-co.bg

Инициативата на Елпром Хеви Индъстрис ще допринесе за по-доброто образование, развитие и възможности за реализация.

Елпром Хеви Индъстрис е българска компания, която произвежда трансформатори и стъпални регулатори с качество на световно ниво.

Ако се интересувате от възможностите за стаж и професионална реализация, които Елпром Хеви Индъстрис предлага, разгледайте нейния микросайт в Инженерингова борса на Борса.bg.

Източник на снимковия материал: Елпром Хеви Индъстрис

Тагове: HR, електротехника, Елпром Хеви Индъстрис, стаж

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Елпром Хеви Индъстрис АД (Хюндай Хеви Индъстрис Ко. България)
https://www.hhi-co.bg/bg