Търговското представителство на WAGO стартира лятна промоция

03.07.2012 г.3 мин.

Търговското представителство на водещата немска компания – WAGO Kontakttechnik, стартира нова маркетингова инициатива, съобщи за Инженер.bg инж. Светлин Гарев, търговски директор на офиса у нас. „На всички наши клиенти, които закупят три кутии оригинални разклонителни клеми на WAGO от сериите 2273 и 224 ще подарим спортна шапка“, поясни г-н Гарев.

Както Инженер.bg вече съобщи новото поколение клеми за разклонителни кутии от серия 2273 са  два пъти по-малки в сравнение с добре познатата серия 273. Приложението им позволява да се използва оптимално капацитета на все по-малките като размери разклонителни кутии. Клемите от серията 2273 се поставят лесно в разклонителните кутии, което намалява риска от увреждане на изолациите на кабелите от инструменти с остри ръбове или части. В една и съща клема могат да бъдат свързани едножични проводници с диаметър от 0,5 mm2 до 2,5 mm2.

Конекторите от серия 224 служат за бързо и безопасно свързване на осветителни тела към електрическата инсталация. Конекторът позволява от едната страна да се свърже твърдият кабел от електроинсталацията, като 224-101 има един отвор, а 224-112 два отвора за тази цел. Другият край на конектора е  предназначен за свързване на осветителното тяло, като позволява кабелът да бъде както гъвкав, така и твърд. Когато в един токов кръг има повече от едно осветително тяло се използва конекторът 224-112, тъй като той има два отвора, като единият отвор да служи за присъединяване на кабела от електроинсталацията, а другият да пренесе потенциала към следващото осветително тяло.

 

Източник на снимковия материал: WAGO


 

Новата презентация за клеми от серията 2273 можете да видите във видеото:


Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg