Технологията BITURBO на Bosch Professional – екстремна производителност и акумулаторна мощ, сякаш захранена от мрежата

12.11.2020 г.4 мин.

„Уникалната технология BITURBO съчетава два ключови елемента от портфолиото на Bosch Professional – най-добрата акумулаторна батерия ProCORE18V и най-добрия безчетков мотор BITURBO. Симбиозата между тях осигурява революционна производителност и истински турбозаряд за целия работен ден“, коментираха за Инженер.bg от българския офис на немския технологичен лидер Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти. „BITURBO е следващо поколение нови, високопроизводителни акумулаторни електроинструменти на Bosch, които предоставят производителността на захранвани от мрежата инструменти на работното място, само че без кабел. Тази уникална технология със своя нов високопроизводителен безчетков мотор е способна да използва пълния потенциал на най-мощните ни акумулаторни батерии до момента“, допълниха специалистите на компанията.

Нови стандарти в производителността

Революционната производителност на новите акумулаторни инструменти BITURBO Brushless осигурява изключителна мощност, която може да се изпита. Използвайки пълния потенциал на акумулаторните батерии ProCORE18V, можете да се справите, дори с най-предизвикателните задачи. „Ефективността на акумулаторните инструменти, използващи BITURBO технологията, е сравнима с тази на 1500 V кабелен инструмент. Освен това, обхватът им на приложения е по-широк, тъй като за първи път е възможно извършването на особено енергоемки дейности като грубо шлайфане например“, обясниха още от българската компания.

BITURBO продуктите сега са част от предложението PRO-MIX. Избери твоите 2 или повече любими акумулаторни инструмента и ще получиш подаръци от Bosch. Повече за предложението можете да видите ТУК.

Продуктовата гама BITURBO включва: 

  • BITURBO перфоратори 

Един от топ моделите перфоратори, които предлага Bosch, е GBH 18V-45 C Professional. Той представлява Heavy Duty универсален инструмент за пробиване в бетон и къртене, който осигурява свобода без кабел с производителност на захранване от мрежата и е по-лек, благодарение на оптимизирания задвижващ механизъм, дори с поставена акумулаторна батерия ProCORE18V. Има KickBack Control за намаляване на опасността от внезапни реакции на инструмента и Soft Start EPC & ASC за удобен и прецизен работен процес.

  • BITURBO триони 

„GCM 18V-216 Professional е мощен и въпреки това компактен акумулаторен циркуляр от асортимента на Bosch за рязане чрез потапяне, напълно равностоен на 1600 W мощност на захранван от мрежата инструмент с възможно най-компактния размер. Уредът е лек и с отлична ергономичност, тъй като работи чрез само една 18 V акумулаторна батерия. Има голям обхват на приложение и създава нов стандарт с дълбочина на рязане от 70 mm“, поясниха от Бош, направление Електроинструменти.

  • BITURBO ъглошлайфи 

„GWX 18V-15 SC Professional е нов акумулаторен ъглошлайф от семейството на Bosch с по-голяма производителност от всякога. Машината разполага с X-LOCK система за смяна и е сравнима със захранван от мрежата 1500 W инструмент. Постига 50% по-бързо рязане и снемане на метал от предишните акумулаторни ъглошлайфи чрез новата BITURBO Brushless технология. Уредът поставя нови стандарти за безопасност с интелигентната „X-Brake‟ и уникалните си функции, базирани на сензори KickBack Control и Drop Control.

Източник на снимковия материал: Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти

Тагове: Bosch, Бош, направление Електроинструменти, електрозахранване, електроинструменти

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти
http://www.bosch-pt.com/bg/bg