Текра представя Living Now – красота и смарт технологии, преплетени в нова серия ключове и контакти на BTicino

23.09.2020 г.3 мин.

Най-новата и луксозна серия ключове и контакти Living Now на BTicino е вече тук в очакване да придаде на вашия дом и офис стил, изящество и красота. „Иновация, естетика и най-съвременни технологии стоят в основата на новата серия ключове и контакти Living Now на BTicino, бранд на Legrand. Отличени с най-важния приз за продуктов дизайн в света iF Design Award 2019, в съчетание с ненадминато качество и уникални технически възможности, решенията от серията гарантират надеждност и сигурност от най-висока ниво“, информираха за Инженер.bg от фирма Текра, която предлага изделията на BTicino на българския пазар.

Минималистичен дизайн и прецизни линии

„Ключовете и контактите Living Now, разработени по италиански и немски стандарт, се отличават с изчистен, минималистичен дизайн и прецизни линии. Уникалната и отличителна форма на рамките и „плаващият“ елемент за прилепване ги превръщат в подходящо решение за всяка стена и помещение на вашия дом, офис, хотел или къща за гости“, посочиха още от компанията.

Серията предлага налични 16 различни покрития/цвята на декоративните странични рамки от 3 материала – технополимер, метал (Zamak) и дърво. Механизмите и лицевите панели, които придават естетичен завършек на продуктите, са възможни в бяло, черно или кремаво. Всички решения се характеризират с лесен и бърз монтаж.

 

Система за самоцентриране

Ключовете и контактите от серията Living Now притежават вградена система за самоцентриране – патентована система на BTicino, която позволява контролните панели да останат винаги подравнени спрямо останалите компоненти. Осветлението може да бъде включвано или изключвано от всяка точка от повърхността на ключа, а след натиск той автоматично заема своята първоначална позиция. 

Смарт решения Living Now за умен дом

„Серията Living Now предлага смарт системи и устройства за свързан дом Living Now with Netatmo, които могат да бъдат управлявани през приложението HOME+CONTROL, както и решения за домашна автоматизация, съвместими с приложението MyHOME_Up“, поясниха от водещата българска търговска компания. „Те имат възможност за различни видове управление – традиционно, гласово, безжично, както и управление чрез смартфон. Позволяват контрол на енергийната консумация, могат да бъдат настроени да изпращат известия при определени ситуации, да им бъдат зададени предпочитани режими на работа и др.“, добавиха в заключение от Текра.

Източник на снимковия материал: Текра, BTicino

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Текра (Телетек) ЕООД
www.tekra.bg