Свързване като игра със специалните клеми WAGO от серия 221. А сега и с подарък – Play Station Classic с 20 игри

16.10.2019 г.3 мин.


„Така свързваме днес! Като на игра!“, гласи слоганът на новата есенна промоция от ТП ВАГО Контакттехник. И е напълно верен, защото тя ще изненада всеки, закупил комплект WAGO Profi, със специален подарък – юбилейно издание на Play Station Classic с 20 игри. Почитателите на високото качество на водещата немска компания ще могат да се възползват от този уникален бонус при закупуването на комплект разклонителни клеми WAGO Profi от серия 221. „Това е последно поколение разклонителни клеми, които притежават редица подобрения”, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество, офис на немската компания WAGO Kontakttechnik у нас.


 

Промоционалният комплект WAGO Profi включва следните модели клеми:

 

221-412 – 1000 броя

221-413 – 600 броя

221-415 – 300 броя

 

„Подготвихме този комплект, за да дадем възможност на нашите клиенти да се възползват максимално от предимствата на разклонителните клеми, които осигуряват един нов начин за свързване“, заявиха от ТП ВАГО Контакттехник. „При работа с разклонителни клеми WAGO Compact не са необходими инструменти за работа – отваряте лоста, вмъквате проводника и затваряте лоста. Всичко е по-лесно, по-бързо и по-безопасно“, допълниха от фирмата.


 

„Именно удобството и сигурността при работа е водещото в специалната серия. Задвижването с лост е надеждно и спестяващо време в ежедневните инсталации и затова WAGO разшири своята серия 221 с нов модел клеми за проводници със сечения до 6 mm²“, коментираха от ТП ВАГО Контакттехник.

 

А есенната кампания носи подарък с всеки WAGO Profi комплект – най-популярната конзола за игри Playstation в специално, юбилейно издание с 20 игри. Вижте повече на Facebook страницата на ТП ВАГО Контакттехник.

 

Промоционалните комплекти ще са налични за поръчки до изчерпване на количествата при дистрибуторите.

 

Повече информация за промоционалното предложение на ТП ВАГО Контакттехник, бихте могли да намерите в Промо.bg!

 

 

Повече информация за ТП ВАГО Контакттехник ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянн и и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: ТП Ваго Контакттехник

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg