Ритбул: Eplan преминава към абонаментен модел при закупуване на нови лицензи от 1 август 2021 г.

07.10.2020 г.3 мин.

Индустриалната трансформация е в пълен ход. А тя води до промяна в пазарните условия, и Eplan се адаптира в пълно съответствие с тях. „От следващата година новите софтуерни лицензи ще се предлагат изключително на абонаментен принцип. За компаниите това означава още по-голяма гъвкавост“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Ритбул, официален вносител на софтуерните решения на Eplan за България.

Eplan обяви, че от 1 август 2021 г. ще предлага новите лицензи за своите софтуерни продукти единствено като абонамент. Изпълнителният директор на Eplan Себастиан Зайц коментира: „Ние ще ориентираме бизнеса си на 100% към бъдещето. Този новаторски подход ще даде своите резултати както за настоящите, така и за бъдещите ни клиенти“. Господин Зайц е сигурен, че предимства като атрактивни условия за ползване, гъвкавост по отношение на продължителността на абонамента, както и обширният пакет от нови функции, които ще са включени в новата версия на EPLAN, ще удовлетворят всички изисквания.

Интензивен диалог с клиентите

„Успехът на нашите клиенти е във фокуса на всичко, което правим“, заявява г-н Зайц. „С нашите софтуерни разработки ние искаме не само да спечелим доверието на клиентите ни, но и да ги вдъхновим“.

Това изявление е ясен знак за кредото на компанията, а именно: осигуряване и повишаване успеха на клиентите чрез ефективно инженерство. От Eplan очакват с нетърпение абонаментния модел, който ще доведе до още по-интензивен диалог с клиентите. „Искаме допълнително да засилим връзката с нашите клиенти. Във времена на дигитална и индустриална трансформация тясната комуникация формира основата на успеха и за двете страни".

Новите условия за абонамент влизат в сила незабавно. „Новите и настоящите клиенти на Eplan обаче, ще могат да продължат да купуват нови или допълнителни лицензи като безсрочни лицензи до 31 юли 2021 г.“, поясниха в заключение от доказаната българска търговска компания.

Източник на снимковия материал: Ритбул, Eplan

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ритбул ЕООД
http://www.rittbul.bg/