РАИТ-ЕЛ: Ключовете и контактите Ekonomik на TEM Čatež внасят мекота и уют във всеки интериор

18.11.2020 г.4 мин.

Неутрален, компактен, елегантен дизайн, подходящ за всеки интериор – това са отличителните черти на серията ключове и контакти Ekonomik на TEM Čatež. „Чистите линии с леки извивки са ергономични и се вписват хармонично във вътрешното пространство. Потребителите имат и богат избор на декоративните рамки – от огледални повърхности до модерен дизайн с метален ефект“, коментираха за Инженер.bg от фирма РАИТ-ЕЛ, която предлага продуктите на TEM Čatež в България.


„Мекотата на формите намира своето място както в съвременния, така и в класическия интериор. Само с едно натискане на бутона и вашият свят оживява“, допълниха от доказаната българска търговска компания.

Цветова хармония между четири стени

Желанията и представите на потребителите могат да бъдат най-различни. Затова TEM Čatež са подбрали внимателно цветовите нюанси, които могат предложат точен отговор на клиентските изисквания. Палитрата от неутрални цветове само допълва обстановката, без цветово да я ограничава.


Рефлектиращите полимерни материали в бял и бежов цвят успокояват и създават уютно настроение. Декоративното покритие с метален ефект е едновременно модерно и неутрално.

За тези, които обичат пастелни цветове, Ekonomik Color предоставя оптимално решение. Здравината и устойчивостта към външни въздействия (UV-лъчи) се осигуряват от термореактивната пластмаса дуропласт.

„Когато се сблъскате с ограничено пространство, вертикалното разположение е правилното решение. Ключовете и контактите от серията Ekonomik могат да бъдат комбинирани, за да се спести място върху стената. Комбинациите могат да бъдат най-различни според интериора и желанията на потребителите. Външните видими лесно се разглобяват и демонтират“, поясниха от РАИТ-ЕЛ.


Серията Ekonomik е проектирана за системата от стандартизирани кръгли инсталационни кутии. Може да се използва както за стандартни, така и за инсталации със специални изисквания, в ново строителство или при основни ремонти. Системата се характеризира с контакти, които се монтират без винтове за пестене на време за монтажа на елементите.

За вашия уют и безопасност

Добре проектираната конструкция на ключовете е от значение както за монтажа, така и за експлоатацията им. „С болтове можете да стегнете допълнително основното закрепване със скоби. Контактите позволяват бързо и надеждно свързване на проводниците. Към един и същи контакт могат да бъдат прикрепени два проводника с различен диаметър“, допълниха от РАИТ-ЕЛ.

 

„Ключовете са тествани съгласно най-строгите международни стандарти, гарантиращи безопасност и дълъг експлоатационен живот. Надеждността при превключването се обезпечава от релетата от сребърна сплав (AgNi)“, поясниха още от РАИТ-ЕЛ.


Източник на снимковия материал: РАИТ-ЕЛ, TEM Čatež, freepik.com

Тагове: TEM Čatež, електротехника, интериорен дизайн, ключове и контакти, РАИТ

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

РАИТ-ЕЛ ЕООД
https://rait.bg/