Разкажете вашата история за клемите от серия 221 на WAGO със снимка или кратко видео

03.05.2018 г.3 мин.

Включете се в най-новата игра на ТП ВАГО Контакттехник „Покажи ни твоята 221 история“! Българското дружество на немския производител WAGO Kontakttechnik отправя поредно предизвикателство към своите клиенти, които използват клеми от серията 221, съобщиха за Инженер.bg от компанията. „Разкажете ни как използвате клемите и можете да спечелите страхотни награди“, обявиха от ВАГО.


„Разработихме това ново поколение клеми, за да улесним максимално тяхното приложение. Обемът им е намален с 40%, а корпусът им е напълно прозрачен. Това ги прави изключително подходящи за монтаж в ограничени пространства“, обясниха от компанията и допълниха: „Сега искаме да разберем как подобренията работят в полза на клиентите ни“. Ето защо ВАГО предизвиква потребителите да разкажат как използват клемите от серия 221 в дома и в офиса или да представят свое иновативно и нестандартно решение.


Клемите от серията 221 на WAGO са разработени, така че за отваряне и затваряне не са необходими специални инструменти, а се използва лесен за управление лост. Улеите на гнездата на проводниците са напълно затворени, за да се гарантира лесното и правилно вкарване на проводника.


„С фейсбук играта искаме да изпробваме креативността на нашите клиенти. Очакваме от всички, които искат да се включат, да публикуват снимка или видео до 15 секунди под поста с условията на играта във фейсбук страницата на ВАГО, с които да презентират техния прочит на клемите 221“, разясниха от българското дружество.


Най-интересните и креативни приложения ще бъдат щедро възнаградени! Отличените участници ще получат 2 ракети за плажен тенис, Bluetoothspeaker и още много изненади от WAGO.


Крайният срок за участие е 29 май 2018 г.


Публикациите трябва да са отбелязани с хаштаг #221Истории.


Повече информация за ТП ВАГО Контакттехник, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности ибъдещитей планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: ТП ВАГО Контакттехник, WAGO

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg