Пролетна промоционална кампания на ВАГО България

19.05.2014 г.3 мин.

Българският офис на водещия немски производител на техника и цялостни решения в областта на електротехниката, електрониката и автоматиката - WAGO Kontakttechnik, стартира атрактивна пролетна промоционална кампания,  съобщиха за Инженер.bg от ВАГО България. „Всички наши клиенти, които закупят 800 броя оригинални WAGO разклонителни клеми от сериите 2273 и 222 ще получат специален подарък – туристическа раница”, поясниха от фирмата.

 


Клеми WAGO серия 2273

„Отличителни характеристики на разклонителните клеми серия 2273 са: компактност, гъвкавост и безопасност. Те са удобни и лесни за монтаж, а компактните им размери позволяват да се осигури повече пространство в разклонителната кутия”, коментираха от ВАГО.  „Клемите позволяват едновременно свързване на твърди проводници с различни сечения от  0,5 до 2,5 mm2, а прозрачният им корпус улеснява визуалния контрол върху поставянето на проводника”, допълниха от фирмата.

Разклонителните клеми серия 2273  са подходящи при монтаж на ключове и контакти, за размножаване на проводници в електрически табла, за разклонителни кутии и др.

 

Конектори WAGO серия 222

„Серията конектори 222 са универсални конектори, подходящи за гъвкави и твърди проводници”, уточниха от ВАГО и допълниха: „Конекторите могат да работят с гъвкав проводник с размер на напречното сечение от  0,08 до 4 mm2, както и с твърд проводник с размер на сечението от 0,08 до 2,5 mm2. Номиналното им напрежение е 400 V”.

Серията конектори 222 са подходящи за монтаж в разклонителни кутии, за размножаване на кабели с монтажен адаптер, за монтиране на осветителни тела и др.

 

Повече информация за промоцията, бихте могли да намерите в Промо.bg.


 

Източник на снимковия материал: ВАГО България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg