Портфолиото на Филкаб обхваща целия необходим асортимент от кабели TKD, предназначени за асансьорните системи на бъдещето

24.04.2023 г.5 мин.

Партньорството на Филкаб АД с TKD осигурява достъп на българския пазар до широкото портфолио от стандартни решения в областта на гъвкавите асансьорни кабели на бранда. Сериите от всяка категория са разработени в съответствие с изискванията на клиентите и съвременните екологични практики. Кабелите са изпитани, за да се гарантират качеството и надеждността им. Компанията производител работи по тяхното усъвършенстване и е отворена към перспективата за създаване на нови пазарни предложения, удовлетворяващи специфичните нужди и потребности на нейните партньори и клиенти. В предишна статия по темата анонсирахме партньорството на Филкаб с TKD и Ви представихме концепцията „Асансьор 4.0“. В следващите редове ще продължим темата, за да Ви разкажем още за характеристиките на кабелите. Продължете с четенето и се потопете в света на кабелите от нова генерация TKD.

„Кабелите TKD са се наложили като водещи продукти в световен мащаб, благодарение на първокласното си качество и иновативните се характеристики. Компанията производител има над 70-годишен опит в разработката и интегрирането на кабели за мобилни приложения в областта на крановете и подемните устройства. А сега кабелите TKD са още по-интелигентни, за да избегнете риска от възникването на грешки, свързани с приложението им“, коментираха пред Инженер.bg от екипа на Филкаб.

Портфолио, което отговаря на нуждите на всяка асансьорна система

Стандартното портфолио на TKD покрива всички изисквания на съвременните асансьорни системи. В него е включен богат избор от висококачествени и надеждни решения, които са подходящи за различни приложения. Асортиментът обхваща мрежови кабели, кабели за шини, NYM кабели за обезопасителни вериги, кабели за свързване на двигатели, хибридни – за захранване и данни, кабели за спирачки, едножилни кабели за контрални табла, както и обикновени контролни кабели.

В секцията, разработена специално за асансьорни предложения, ще откриете следните категории:

  • Плоски кабели от PVC (PVC flat cables);
  • Плоски кабели без наличие на халогенни елементи (Halogen-free flat cables);
  • Плоски кабели от полихлоропрен (Polychloropren flat cables);
  • Асансьорни кабели от PVC (PVC lift cables);
  • Асансьорни кабели без наличие на халогенни елементи (Halogen-free lift cables);
  • Кабели за контролни табла от полихлорпропен с допълнителни елементи (Polychloropren control cables with supporting element).

Защо Филкаб?

В партньорство с TKD, специалистите от водещата българска търговска компания ще Ви осигурят:
• Кабели по поръчка;
• Бърза доставка;
• Доставка по целия свят;
• Индивидуален печат;
• Складови наличности;
• Проверка за наличност;
• Асемблирани продукти;
• Прецизност на работа и точно изпълнение на поставените срокове.

Специални кабели за асансьорни конструкции

Ако някога достигнете своите граници със стандартния асортимент на TKD, опитните инженери на TKD ще Ви подкрепят в разработването на специфичен, специален кабел за Вашата система за управление.

„Вашето персонално лице за контакт от Филкаб с радост ще Ви съдейства за осъществяването на проектите Ви отвъд предела на традиционното и рутинното“, категорични са от компанията.

Монтаж на асансьорни кабели

С напредъка на технологиите клиентските изисквания стават все по-взискателни. Но това в никакъв случай не следва да се отразява негативно върху монтажа, като го превръща в допълнителен проблем. „Именно заради това Ви предоставяме готово за инсталиране решение Plug&Play за много кабели. То спестява време и усилия при работата в асансьорната шахтата, за да можете спокойно да се концентрирате върху основните Ви дейности“, поясниха от дружеството.

Логистика и съвети

Екипът на Филкаб АД се заема с логистичната работа за своите клиенти – от складирането на кабелите до тяхното нарязване на необходимата дължина.

Ангажимент за „по-зелено“ бъдеще

TKD KABEL се стреми към устойчиво развитие с мисъл за околната среда и нашата планета. Официално всичките обекти на производителя използват сертифицирано зелено електричество. Тяхното потребление на електроенергия е неутрално по отношение на климата, с принос към устойчивостта. От мениджмънта на компанията подкрепят перспективата за по-нататъшно разширяване на дейността, базирана на възобновяемите енергийни източници (ВЕИ).

Източник на снимковия материал: Филкаб АД (Filkab), canva.com

Тагове: дистрибуция, електротехника, индустрия, кабелно оборудване, производство, система за управление, Филкаб

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Филкаб АД
www.filkab.com