Специален подарък за всеки закупен комплект разклонителни клеми Wago Profi от серия 221

13.09.2017 г.3 мин.

In Macedonian.   In Serbian.


ТП ВАГО Контакттехник посреща есента с нова промоция. Сега почитателите на високото качество на водещата немска компания ще се възползват от уникален бонус при закупуването на комплект разклонителни клеми Wago Profi от серия 221. „Това е последно поколение разклонителни клеми, които притежават редица подобрения в сравнение с предишния модел. Само сега всеки, закупил комплект с пълен набор от наличните в серията клеми, ще получи оригинална запалка Zippo  специален подарък от нас”, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество, представляващо немската компания WAGO Kontakttechnik у нас.


Серията разпределителни клеми 221 включва варианти с два, три и пет проводника, като всяка клема покрива проводници със сечения 0.14 до 4 mm2 (тънкожилни) и от 0.2 до 4 mm2 (твърди и многожилни).„Обемът на клемите в серията е намален с цели 40%, което изключително улеснява монтажа им в ограничени пространства. Подобрен е и визуалният контрол върху положението на проводниците, тъй като корпусът им е напълно прозрачен. Улеите на гнездата на проводниците са напълно затворени, за да се гарантира лесното и правилно вкарване на проводника”, поясниха от ТП ВАГО Контакттехник.


Немският производител е заложил изключително на удобството при обслужване на последния модел разпределителни клеми. Доказателство за това са двата приемни отвора, чрез които инсталиращият удобно и безопасно да провери самостоятелно клемата в монтирано състояние. „Всички клеми от най-ново поколение са разработени, така че за отваряне и затваряне не са необходими инструменти, а се използва лост за управление. Това е т.нар. Cage Clamp технология. При серия 221 задействането на лоста е още по-улеснено”, допълват от българското дружество.


Промоционалният комплект Wago Profi включва:


221-412 – 500 броя;

221-413 – 500 броя;

221-425 – 200 броя;

221-500 – 50 броя.


„Възползвайте се от специалното предложение сега и вземете своята запалка Zippo”, призовават от компанията.


Повече информация за промоционалното предложение на ТП Ваго Контакттехник, бихте могли да намерите в Промо.bg!

 

Повече информация за ТП ВАГО Контакттехник ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: ТП Ваго Контакттехник

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВАГО България ООД
www.wago.com/bg