Имаш нужда от светлина? Довери се на инженеринговите услуги, изпълнявани от Енерджи-Ка

08.04.2021 г.2 мин.

Българската компания Енерджи-Ка развива своята дейност в сферата на инфраструктурните проекти за индустриални и обществени сгради. Основна част от специализацията ѝ включва проектиране, изграждане и поддръжка на слаботокови и осветителни инсталации както за жилищни, така и за промишлени и търговски обекти. „Използваме високотехнологични методи и качествени материали на водещи производители във всеки един проект“, поясниха от фирмата за Инженер.bg.

До момента компанията е реализирала множество проекти за най-различни съоръжения и инсталации, включително и в областта на осветлението. Енерджи-Ка предлага висококачествена осветителна техника за индустрията, офис сгради, търговски центрове, хотели, магазини и жилища. Дружеството изпълнява и решения за инсталации с взривозащитени осветителни тела, както и за улично и парково осветление.

Реализацията на електроразпределителните системи, предназначени за осветление, се осъществява на базата на блиндове за осветление от 25 А до 40 А. Обикновено е необходимо да се използват от 2 до 8 проводника, подходящо монтирани към стена или таван, като към тях се включват крепежни аксесоари за осветителни тела и куплунги.

Енерджи-Ка е част от италианската група Caraglio и се е доказала като надежден доставчик в индустриалната сфера, предлагайки инженерингови услуги за индустриални електроинсталации, автоматизация на процесите и инсталации за производство на електрическа енергия, както и на системи за управление на сгради, отоплително, вентилационно и климатично оборудване.

„Осигурявайки пълен цикъл от услуги – от проектиране до изпълнение на всички електроинсталации в една сграда, винаги се стремим да удовлетворим нашите клиенти, носейки пълна отговорност за изпълнените работи“, добавиха още от дружеството.

Източник на снимковия материал: Енерджи-Ка

Тагове: електротехника, Енерджи-Ка, осветление

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Енерджи-Ка ЕООД
http://www.energy-ka.net