Луфтханза Техник София: Проявите на добро превръщат екипа ни в отбор и посланик на положителната промяна

05.01.2021 г.3 мин.

Добрите примери от живота на корпоративния свят несъмнено заслужават своето място под прожекторите на общественото внимание. Затова и днес ще Ви разкажем за служителите на авиоремонтното дружество Луфтханза Техник София, които с ентусиазъм споделят време, знания, опит и средства в подкрепа на значими социални каузи. Екипът на компанията направи обзор на част от реализираните инициативи през изминалата година. Вижте повече в следващите редове...

„Тази година Комитетът ни по благотворителност се присъедини към основната структура на неправителствената организация на Lufthansa Group – help alliance, и освен множеството инициативи, които осъществи, имплементира и процедура за дарителство по ведомост, както и такава, която дава възможност на колегите да дарят свои вещи на нуждаещи се“, разказаха пред Инженер.bg от екипа на Луфтханза Техник София, чиито инициативи продължиха и в предпразничните декемврийски дни с провеждането на коледна кампания.

Не липсват и интригуващи събития на територията на базата на дружеството. Сред тях са малка изложба стъклопис в подкрепа на Дома за деца лишени от родителски грижи „Асен Златаров”, в гр. Враца, както и базар за мартеници, с който са подпомогнати няколко организации.

Открийте възможностите за кариера в Луфтханза Техник София. За повече информация посетете микросайта на компанията в Борса.bg!

Луфтханза Техник София насочва подкрепата си и към инициативи, свързани със здравето. Така например служители на компанията участват в производството на защитни лицеви щитове чрез 3D принтер, които след това безвъзмездно предоставят на лечебни заведения. От компанията с гордост споделиха и за организираната пета кампания по кръводаряване.

От дружеството не скриха вълнението си от проведените през годината срещи с ученици и студенти, в рамките на които представители на Луфтханза Техник София с ентусиазъм споделят за своята дейност, професионален опит, успехи и предизвикателства.

Многобройните инициативи са повод всеки от екипа да прояви личностни качества, които стоят в основата на силния и развиващ се отбор от специалисти на компанията. „Подхождаме със специално внимание към всеки член на екипа. Стремим се да създаваме работни условия, в които колегите ни да откриват необходимите мотивация и вдъхновение, за изпълнение на своите ежедневни задачи, да разгръщат своите таланти и да се чувстват удовлетворени, че са част от голямото и сплотено семейство на Луфтханза Техник София“, коментираха в заключение от авиоремонтната компания.

Източник на снимковия материал: Луфтханза Техник София

Тагове: Lufthansa Technik, авиация, благотворителност, Луфтханза Техник София

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Луфтханза Техник София ООД
https://www.lufthansa-technik.com/lufthansa-technik-sofia