Луфтханза дава подкрепата си на студентите от първи курс до професионалната им изява като инженери

17.10.2018 г.3 мин.

На добър час“ пожела Луфтханза Техник София на тазгодишните първокурсници от специалност „Авиационна техника и технологии“ в Технически университет – София. Най-голямата авиоремонтна база в Източна Европа подкрепя младите инженерни таланти през целия им път до завършени професионалисти, а доказателство за това са и специалните стажантски програми, които дружеството развива. Повече за тях можете да откриете на щанда на Луфтханза по време на поредното издание на „Дни на кариерата“ – изложението за работодатели, което тази година ще се проведе в ТУ-София на 23 и 24 октомври.Новата учебна година в ТУ-София стартира официално на 25 септември. По повод празника и важното начало в живота на първокурсниците, г-н Явор Конаров, директор „Производство“ в Луфтханза Техник София, приветства младите надежди от специалност „Авиационна техника и технологии“.


„С нестихващ интерес очакваме и ще съпътстваме тяхното приключение през четирите години обучение. Желаем им успех“, коментираха от компанията.


Освен че подкрепя студентите в обучението им, чрез своите стажантски програми Луфтханза им помага и за тяхната реализация в реална работна среда. Компанията предоставя стажантски позиции в различни отдели на компанията, като голяма част от тях са с техническа насоченост.


Традиционен участник в кариерните форуми, организирани от ТУ-София, българското дружество отново ще бъде част от „Дни на кариерата“. Събитието ще се проведе на 23 и 24 октомври на територията на ТУ-София, а на 25 октомври – в пловдивския филиал на университет и Факултет и колеж – Сливен.


„Ако имате каквито и да било въпроси, свързани с вашата бъдеще професионална реализация, не се колебайте и потърсете отговорите при нас. Готови сме да дадем възможност на всеки компетентен, талантлив и сериозен млад специалист да намери своето място в света на авиационната техника“, призоваха от компанията.


Повече информация за Луфтханза Техник София ООД , марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Луфтханза Техник София

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Луфтханза Техник София ООД
https://www.lufthansa-technik.com/lufthansa-technik-sofia